Σε ρυθμό για ένα ακόμα Κύπελλο βρίσκεται ο Ολυμπιακός, με τους Πειραιώτες να παίρνουν τη νίκη απέναντι στην ΑΕΚ (6-3), λίγο πιο δύσκολα από ότι θα περίμενε κανείς, εξασφαλίζοντας έτσι το εισιτήριο για τον μεγάλο τελικό του Final Four της Λάρισας!

Η ομάδα του Θοδωρή Βλάχου συνάντησε μεγάλη αντίσταση από τους «κιτρινόμαυρους» στο πρώτο ημίχρονο (2-2), όμως στη συνέχεια ο Μπούσλιε... ανέλαβε δράση και με τρία γκολ έστειλε την ομάδα μια ανάσα από την κούπα.

Το ματς

Στην πρώτη επίθεση ο Γκίλλας δοκίμασε ένα σουτ που σταμάτησε στο αριστερό δοκάρι του Φλέγκα, ο οποίος στη συνέχεια νίκησε ξανά τον περιφερειακό του Ολυμπιακού σε τετ-α-τετ. Ο Μπούσλιε ήταν αυτός που άνοιξε το σκορ (1-0), όμως ο Ηλιόπουλος εκμεταλλεύτηκε τον παίκτη παραπάνω και ισοφάρισε με μακρινό σουτ (1-1). Ο Γραμματικός ήταν αυτός που έδωσε ξανά προβάδισμα στους «ερυθρολεύκους» (2-1) με το τέλος του πρώτου οκταλέπτου.

Ο Καζάζης αποβλήθηκε με αντικατάσταση λόγω έντονης διαμαρτυρίας προς τους διαιτητές, με την ΑΕΚ να συνεχίζει παρόλα αυτά την καλή άμυνα, την ώρα που Ολυμπιακός δεν είχε πιάσει υψηλά στάνταρ. Ο Κολόμβος έκανε ένα σουτ, αρχικά δόθηκε γκολ, όμως οι διαιτητές άλλαξαν την απόφασή τους σε ένα ματς που είχε μεγάλη ένταση. Ο Κριγέστορατς νίκησε τον Ζερδεβά με πέναλτι (2-2) και έτσι οι δύο ομάδες ολοκλήρωσαν το ημίχρονο στα ίσα.



Ο Φλέγκας συνέχισε να κάνει απίστευτο ματς, την ώρα που οι παίκτες του Βλάχου είχαν μπλοκάρει επιθετικά, με τον Ζερδεβά να κρατά το σύνολο των Πειραιωτών όρθιο. Ο Φουντούλης «χτύπησε» από την περιφέρεια για να δώσει ανάσα στον Ολυμπιακό (3-2), με τον Μπούσλιε να δίνει για πρώτη φορά προβάδισμα με +2 στην ομάδα του (4-2). Ο Κροάτης σκόραρε ξανά (5-2) και ουσιαστικά ξεμπλόκαρε ολοκληρωτικά τους «ερυθρόλευκους».

Μπορεί ο Φουντούλης να βγήκε ολομόναχος με τον Φλέγκα στο ξεκίνημα του τέταρτου οκταλέπτου, όμως ο Φλέγκας τον νίκησε. Ο Ζερδεβάς έβγαλε το πέναλτι του Κριγέστορατς και στη συνέχεια της φάσης ο Φιλίποβιτς έδειξε την κλάση του με μακρινό σουτ (6-2). Ο τερματοφύλακας του Ολυμπιακού έπιασε ένα ακόμα πέναλτι, με τον Βούκσεβιτς απλά να διαμορφώνει το τελικό σκορ (6-3).

Τα οκτάλεπτα: 2-1, 0-1, 3-0, 1-1

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Θοδωρής Βλάχος): Ζερδεβάς, Γραμματικός 1, Γκίλλας, Γενηδουνιάς, Φουντούλης 1, Γούβης, Δερβίσης, Μπούσλιε 3, Κολόμβος, Χρυσοσπάθης, Φιλίποβιτς 1, Σύρμας, Μαθιόπουλος.

ΑΕΚ (Δημήτρης Μάζης): Φλέγκας, Καζάζης, Παπούκας, Κριγιέστορατς 1, Βούκσεβιτς 1, Δίπλαρος, Τσιστράκης, Τσαταλιός, Παπάκος, Στελλάτος, Ηλιόπουλος 1, Μαυρωτάς, Κατσινούλας, Μανιουδάκης.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube