Νέα συνάντηση μεταξύ Ολυμπιακού και Άρη στο «Γ. Καραϊσκάκης». Οι δύο ομάδες κοντράρονται στο Φάληρο (19:00, Cosmote Sports, bwinΣΠΟΡ FM, www.sportfm.gr) για τον πρώτο προημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδας, μόλις τρεις ημέρες μετά τη μάχη τους στο πρωτάθλημα που βρήκε τους Πειραιώτες να επικρατούν 1-0 χάρη στο τέρμα του Μασούρα.

Ο Ολυμπιακός προκρίθηκε στα προημιτελικά του Κυπέλλου αφήνοντας εκτός συνέχειας τον Ατρόμητο με συνολικό σκορ 6-3 (σσ. 4-1 και 2-2). Μετρά στο πρωτάθλημα τέσσερις σερί νίκες και μάλιστα με μηδέν παθητικό, δείχνοντας ότι ο Μίτσελ έχει αρχίσει να βελτιώνει σημαντικά την ομάδα. Σήμερα, αναμένεται να προχωρήσει σε ροτέισον και να δώσει ευκαιρίες, θέλοντας ταυτόχρονα να πάρει σκορ πρόκρισης. Αποστολή δεν έγινε γνωστή, αφού ο Μίτσελ πήρε όλους τους διαθέσιμους ποδοσφαιριστές.

Από την άλλη μεριά, ο Άλαν Πάρντιου αναμένεται και αυτός να κάνει αλλαγές αλλά σαφώς λιγότερες και θα προσπαθήσει απλώς να φρεσκάρει σε ορισμένες θέσεις την ομάδα του. Ο Άρης αναζητά αποτέλεσμα στο Φάληρο για να χτυπήσει την πρόκριση στη ρεβάνς του «Κλ. Βικελίδης», αφού το Κύπελλο είναι στόχος των «κίτρινων». Αναλυτικά η αποστολή: Κουέστα, Σιαμπάνης, Μπράμπετς, Φαμπιάνο, Ιτούρμπε, Ματέο Γκαρσία, Μάνου Γκαρθία, Νταρίντα, Λουίς Πάλμα, Καμαρά, Ντουκουρέ, Γκρέι, Εμπακατά, Ροντρίγκες, Ετέμπο, Καμάτσο, Μαντσίνι, Νταμπό, Πίρσμαν, Μαζικού, Οντουμπάτζιο.

Συνολικά, οι δύο ομάδες έχουν κοντραριστεί 62 φορές σε όλες τις διοργανώσεις. Ο Ολυμπιακός έχει 40 νίκες, ο Άρης 9 και 13 ματς έχουν λήξει ισόπαλα. Μάλιστα, οι δύο ομάδες βρέθηκαν ξανά αντιμέτωπες στην ίδια φάση του Κυπέλλου πριν δύο χρόνια, με τους Πειραιώτες να προκρίνονται με συνολικό σκορ 3-2 (σσ. 2-1 στο Φάληρο, 1-1 στη Θεσσαλονίκη με το γκολ του Μπουχαλάκη).

Ολυμπιακός: Τζολάκης, Ανδρούτσος, Ντόι, Ρέτσος, Βρουσάι, Σαμασέκου, Μπουχαλάκης, Γκάρι, Βαλμπουενά, Μασούρας, Ελ Αραμπί.

Άρης: Κουέστα, Μαζικού, Φαμπιάνο, Μπράμπετς, Οντουμπάτζο, Ετέμπο, Νταρίντα, Ματέο Γκαρσία, Μανού Γκαρθία, Μαντσίνι, Καμάτσο.

Διαιτητής: Μαρτίνς
Βοηθοί: Κάμπος, Ριμπέιρο
Τέταρτος: Μανούχος
VAR: Μιγκέλ, Μεϊντάνας

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Αντωνίου: «Μπορεί να γίνει τελικός με 20.000 οπαδούς στο Πανθεσσαλικό»

Άρης στην ΕΠΟ: «Τελικός στο Πανθεσσαλικό ή στο ''Βικελίδης''»

Νέο μήνυμα Καρυπίδη: «Στο Πανθεσσαλικό ο τελικός ακόμη και χωρίς κόσμο»

Αντιπρόεδρος ΕΠΟ: «H Cosmote πρέπει να έχει την απάντηση για την έδρα του τελικού έως την Τετάρτη, υπάρχει ρήτρα»

Καρυπίδης: «Αν το Πανθεσσαλικό είναι έτοιμο, τις 70.000 ευρώ τις βάζω εγώ»

Ανένδοτος ο Καρυπίδης στο δίλημμα της ΕΠΟ για τον τελικό του Κυπέλλου - «Ό,τι λέει η προκήρυξη. ΟΑΚΑ όχι, Βόλος μόνο»

Πέταξε το μπαλάκι σε Παναθηναϊκό και Άρη η ΕΠΟ - «Τελικός στο Πανθεσσαλικό χωρίς κόσμο ή αλλού με κόσμο»

Πρόστιμα της ΕΠΟ σε Παναθηναϊκό και Μπέο

Θύρα 13: «Προτείνουμε τελικό Κυπέλλου στο Χαριλάου - Πρέπει να γίνει με κόσμο, τι πιο απλό και τι πιο αυτονόητο»!

Δανιήλ: «Μέχρι τις 15 Απριλίου οι τελικές αποφάσεις για τον τελικό Κυπέλλου»