Κύπελλο Ελλάδας

Νικολακόπουλος: «Εκτεταμένο ροτέισον του Μίτσελ στην 11άδα του Ολυμπιακού»

Ο Κώστας Νικολακόπουλος τόνισε ότι αναμένονται πολλές αλλαγές στην 11άδα του Ολυμπιακού για τον πρώτο προημιτελικό Κυπέλλου με τον Άρη! Τι είπε για Ρέαμπτσουκ και το θέμα του αριστερού μπακ.

Ακόμη περισσότερες αλλαγές -σε σχέση με όσα γνωρίζαμε μέχρι χθες- αναμένονται στην 11άδα του Ολυμπιακού για τον πρώτο προημιτελικό στο Κύπελλο Ελλάδας με τον Άρη, όπως μετέφερε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Κώστας Νικολακόπουλος.

Προφανώς, όπως είπε, ο Μίτσελ είδε κάποια κούραση σε αρκετούς παίκτες την Κυριακή (για παράδειγμα Εμβιλά-Μπιέλ-Σωκράτης που παίζουν συνεχώς και θα προστατευθούν), ενώ έπεται το κρίσιμο παιχνίδι στο Περιστέρι και η ρεβάνς στην Θεσσαλονίκη, που θα κρίνει και την πρόκριση στα ημιτελικά.

Ο ρεπόρτερ των Πειραιωτών τόνισε ότι Τζολάκης, Ανδρούτσος, Βρουσάι, Ρέτσος, Σαμασέκου, Γκάρι Ροντρίγκες, Ελ Αραμπί και Μασούρας είναι υποψήφιοι να παίξουν, ενώ θέση διεκδικούν και οι Βαλμπουενά, Μπουχαλάκης και Κασάμι!

Ο Μαρσέλο, πρόσθεσε, είναι τραυματίας και θα λείψει ίσως και από τα επόμενα παιχνίδια, ενώ και ο Φορτούνης έχει ενοχλήσεις. Δεν είναι κάτι σοβαρό, αλλά θα προφυλαχθεί.

Τέλος, αναφέρθηκε και στο θέμα του Ρέαμπτσουκ, τονίζοντας ότι είναι ακόμα ανοιχτό και να μείνει.

Ακούστε αναλυτικά όσα είπε ο Κώστας Νικολακόπουλος:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x