Stoiximan Super League

Σταματέλος: «Με αλλαγές και 4-3-3 ο Ολυμπιακός με Άρη»

Ακούστε τα νέα του Ολυμπιακού από τον Νίκο Σταματέλο στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

Τα τελευταία νέα του Ολυμπιακού, σε αγωνιστικό και μεταγραφικό επίπεδο, μετέφερε ο Νίκος Σταματέλος στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

«Από το ξεκίνημα της σεζόν υπάρχει πρόβλημα με τους ξένους στον Ολυμπιακό, και σε κάθε αγωνιστική δήλωνε τους έξι που σκόπευε να βάλει στην αποστολή. Να δούμε και ποιους υπολογίζει ο Μίτσελ. Υπάρχουν και κάποιοι εκτός πλάνων. Στο τέλος του Ιανουαρίου θα έχει ξεκαθαρίσει το συγκεκριμένο ζήτημα», ήταν η απάντησή του ρεπόρτερ ης ομάδας σε ερώτηση για τους ξένους στο «ερυθρόλευκο» ρόστερ.

Και πρόσθεσε: «Για να πάρει δεύτερο αριστερό μπακ ο Ολυμπιακός, θα πρέπει να φύγει ο Ρέαμπτσιουκ που ακόμα παραμένει στην ομάδα. Και στην ομάδα απορρίπτουν προτάσεις που δεν τους αφήνουν ικανοποιημένους. Μπορεί όμως να έρθει μία πρόταση και να απαντήσει θετικά».

Για το αποψινό παιχνίδι με τον Άρη, για την προημιτελική φάση του Κυπέλλου, τόνισε: «Μπορεί να δούμε εν μέρει την ενδεκάδα με τον Ατρόμητο, στη ρεβάνς στο Περιστέρι για το Κύπελλο Ελλάδας. Τώρα δεν υπάρχει Μαρσέλο και θα πάμε σε ένα 4-3-3. Θα υπάρξουν αρκετές αλλαγές στο αρχικό σχήμα σε σχέση με το πρόσφατο ματς των δύο ομάδων».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x