Εκτός για ακόμα ένα παιχνίδι του Ολυμπιακού Β' έμεινε ο Δημήτρης Πινακάς.

Ο Έλληνας επιθετικός, θυμίζουμε, βρίσκεται στον πάγο λόγω πειθαρχικού παραπτώματος από τον Άριελ Ιμπαγάσα και έτσι δεν θα δώσει το παρών ούτε στο παιχνίδι με την ΑΕΛ (20/11, 15:00, One Channel) για τη Super League 2.

Μετά το τέλος της απογευματινής προπόνησης στις εγκαταστάσεις του Ρέντη, ο Αριέλ Ιμπαγάσα επέλεξε 20 ποδοσφαιριστές για το παιχνίδι του Σαββάτου.

Αναλυτικά η αποστολή του Ολυμπιακού Β': Αποστολόπουλος, Κινκουέ, Μπαγκαλιάνης, Μαυρουδής, Α. Μπα, Σουρλής, Βοΐλης, Τζολάκης, Μαρίνος, Σαπουντζής, Ντόι, Στουρνάρας, Νίκολιτς, Κίτσος, Κατσογιάννης, Κωστή, Λιάτσος, Ξενιτίδης, Τσέλιος, Κεραμίδας.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Κάλεσμα Ρούπτσου σε επενδυτές για τον Πανιώνιο: «Όποιος μπορεί να δώσει μεγαλύτερο όραμα, είμαστε εδώ»

Η προτελευταία στροφή του πρωταθλήματος της Super League 2: Αναλυτικά το πρόγραμμα και οι μεταδόσεις

Καλουτσικίδης για την άνοδο της Καλαμάτας: «Ακόμα δεν έχουμε συνειδητοποιήσει τι έχουμε πετύχει»

Τον… χαβά του ο Ηρακλής, «στα ίσα» Νέστος και Καβάλα για την σωτηρία!

Μυθική νύχτα ανόδου για την Καλαμάτα: Αποθέωση μέχρι τα ξημερώματα για τη «Μαύρη Θύελλα»

Η Καλαμάτα γιορτάζει: Στους δρόμους της πόλης ο κόσμος - Τρέλα για την άνοδο και αποθέωση στην αποστολή!

Τέλος ο Δερμιτζάκης από τον Πανιώνιο: «Ντροπή η εικόνα μας, χαρίσαμε άκοπη άνοδο στην Καλαμάτα»

Τρέλα στα Μέγαρα: Oπαδοί της Καλαμάτας περίμεναν την αποστολή και έστησαν… πάρτι ανόδου!

Ο Αλέκος Βοσνιάδης μίλησε για το μέλλον του στον πάγκο της Καλαμάτας!

Καλαμάτα: Ετοιμάζουν υποδοχή ηρώων στη «Μαύρη Θύελλα» οι κάτοικοι της πόλης!