Stoiximan Super League

Ποντάρει στον Αγκιμπού για ΑΕΚ ο Μαρτίνς

Φανέλα βασικού αναμένεται να πάρει ο Αγκιμπού Καμαρά στο αυριανό ντέρμπι του Ολυμπιακού με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ.

Ως επτασφράγιστο μυστικό έχει κρατήσει κλειστά τα χαρτιά του ο Πέδρο Μαρτίνς όσον αφορά την ενδεκάδα με την οποία προτίθεται να παρατάξει τον Ολυμπιακό κόντρα στην ΑΕΚ, στο ντέρμπι της 10ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας.

Ένας από τους παίκτες που φαίνεται πως περίμενε ο Πορτογάλος τεχνικός για να καταστρώσει τα πλάνα του είναι ο Αγκιμπού Καμαρά. Ο διεθνής μέσος από την Γουϊνέα, όπως είναι φυσικό, επέστρεψε λίγο κουρασμένος από τα δύο ματς που έπαιξε και το ταξίδι της επιστροφής στην Ευρώπη.

Ωστόσο, φαίνεται πως ο προπονητής των πρωταθλητών Ελλάδας ποντάρει πολλά σε εκείνον σχετικά με το πλάνο με το οποίο σκοπεύει να αντιμετωπίσει την «Ένωση».

Ο Αφρικανός άσος είναι καλός στο πρεσάρισμα και να κλέβει μπάλες από τους αντιπάλους, ενώ πολλές φορές έχει δημιουργήσει επικίνδυνες συνθήκες στον επιθετικό τομέα, κάτι που φαίνεται πως περιμένει από εκείνον εκ νέου ο Μαρτίνς.

Από εκεί και πέρα, παίζονται δύο θέσεις για τη μεσαία γραμμή, αφού εκτός από τους Εμβιλά και Μαντί Καμαρά θέση στο αρχικό σχήμα διεκδικεί και ο Μπουχαλάκης.

Ο Βατσλίκ θα υπερασπιστεί την «ερυθρόλευκη» εστία και την τετράδα στην άμυνα θα αποτελέσουν οι Λαλά, Παπασταθόπουλος, Σισέ και Ρέαμπτσιουκ. Στην επίθεση θα παίξουν, εκτός απροόπτου, οι Μασούρας, Γκάρι Ροντρίγκες και Ελ Αραμπί.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x