Stoiximan Super League

Νικολακόπουλος: «Αυτό που φοβάμαι στο ΑΕΚ-Ολυμπιακός είναι τα… μαθηματικά»

Ακούστε τα όσα ανέφερε στον αέρα του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο ρεπόρτερ του Ολυμπιακού, Κώστας Νικολακόπουλος.

Τις σκέψεις του Πέδρο Μαρτίνς για το αυριανό ντέρμπι του Ολυμπιακού με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ, για την 10η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας, μετέφερε ο Κώστας Νικολακόπουλος στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

«Ο Ολυμπιακός ολοκληρώνει την προετοιμασία του το απόγευμα. Περιμένουμε να δούμε μήπως προβάρει σήμερα την ενδεκάδα ο Μαρτίνς, αν και δεν περιμένουμε κάποια έκπληξη. Το πολύ να ξεκινήσει ο Μπουχαλάξης και να μείνει έξω ο Μαντί ή ο Αγκιμπού Καμαρά.

Συνήθως τελευταία πάει με 4-3-3, ενώ παίζει και με 4-2-3-1. Στην επίθεση, αν δεν παίξει ο Ελ Αραμπί θα πάει με Τικίνιο. Δεν είναι εκπλήξεις, όμως, αφού ο Μπουχαλάκης και ο Τικίνιο θεωρούνται βασικοί και έχουν μεγάλο χρόνο συμμετοχής. Θα δούμε μήπως δοκιμάσει κάτι άλλο, ή θα μας αιφνιδιάσει ο προπονητής. Καμιά φορά στην Ευρώπη κάνει εκπλήξεις, όπως ο Μπα μπακ στην Τουρκία
», ανέφερε αρχικά ο ρεπόρτερ της ομάδας.

Στη συνέχεια, παρουσίασε το στατιστικό του ντέρμπι ΑΕΚ-Ολυμπιακός και είπε: «Αυτό που φοβάμαι πως στο ποδόσφαιρο κάποια στιγμή όλα σπάνε. Για όποιον δεν το ξέρει, ο Ολυμπιακός καταγράφει ιστιρικό ρεκόρ την τελευταία τριετία και είναι δέκα παιχνίδια σερί αήττητος κόντρα στην ΑΕΚ, συν τον νικηφόρο τελικό του Κυπέλλου. Είχε στο παρελθόν επτά, οκτώ και εννιά αγώνες αήττητος, αλλά τέτοια αποτελέσματα (δέκα σερί θετικά) για τα δεδομένα ενός ντέρμπι, δεν έχει υπάρξει ξανά. Και στατιστικά να το πάρεις, υπάρχει αμφιβολία κατά πόσο μπορεί να συνεχιστεί αυτό. Είναι πάρα πολλά τα παιχνίδια, 11 ντέρμπι με 8-3-0, με φοβίζει από στατιστικής άποψης. Και μαθηματικά, όλα σπάνε. Πρέπει να συνυπολογίζουμε τα πάντα, να διαβάζεις το κάθε παιχνίδι».

Καταλήγοντας, υπογράμμισε: «Το θέλει πολύ το παιχνίδι ο Ολυμπιακός, αφού θα αποκτήσει πρώτα από όλα ψυχολογικό πλεονέκτημα έναντι της ΑΕΚ και στη συνέχεια βαθμολογικό. Αφού αν κερδίσει, θα ξεφύγει κι άλλο από την ΑΕΚ στη μάχη του φετινού πρωταθλήματος».

Ακούστε το σχετικό απόσπασμα

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x