Ξεχωριστή αναμένεται η αποψινή βραδιά στο Καραϊσκάκη, όπου θα διεξαχθεί το Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός για την 5η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας.

Πέρα από το καθαρά αγωνιστικό σκέλος, πριν από την αναμέτρηση στο φαληρικό γήπεδο θα πραγματοποιηθεί μία ειδική εκδήλωση προς τιμήν του Βασίλη Σπανούλη.

Παρουσία 25.000 οπαδών, η «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ θα βραβεύσει τον «Kill Bill» για την προσφορά του στον ελληνικό αθλητισμό και ιδιαίτερα στην οικογένεια της ομάδας (με δύο Ευρωλίγκες, τρία πρωταθλήματα, ένα Κύπελλο Ελλάδας και ένα Διηπειρωτικό Κύπελλο).

Αυτή θα είναι η δεύτερη (και φυσικά πιο μεγάλη) φορά που θα αποθεωθεί από τους φίλους των Πειραιωτών ο Σπανούλης, αφού πριν από μερικές ημέρες είχαν επισκεφτεί το σπίτι του και φώναζαν συνθήματα με το όνομά του.

Τον Βασίλη Σπανούλη, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, θα βραβεύσει ο πρόεδρος του συλλόγου, Βαγγέλης Μαρινάκης.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Σταθόπουλος στη Δίκη: «Λογική η κριτική στον Μεντιλίμπαρ»

Τσανάκας: «Η σεζόν του Ολυμπιακού θυμίζει ένα roller coaster»

Δεσύλλας: «Η επίθεση παραμένει η μεγάλη πληγή του Παναθηναϊκού»

Ντέμης: «Καλύτερος ο Ολυμπιακός στην Τούμπα, πρόβλημα όταν δεν είναι σε φόρμα ο Ελ Κααμπί»

Ντέμης: «Η ΑΕΚ είχε τις ευκαιρίες για να κερδίσει το ντέρμπι - Απίθανος ο Μαρίν, ο καλύτερος από τον Γενάρη»

Ντέμης: «Ο Παναθηναϊκός έχει ίσως το καλύτερο ρόστερ αλλά όχι ταυτότητα - Σημαία στο ντέρμπι ο Τετέι»

Τσορμπατζόγλου: «Συζητά με Κοσέλεφ ο ΠΑΟΚ για τις αλλαγές - Καλύτερα νούμερα ακόμη και από Ελ Κααμπί ο Γερεμέγεφ»

Τσακίρης: «Έβγαλε αίσθημα… αυτοσυντήρησης η ΑΕΚ στη Λεωφόρο - Η ομάδα δεν πήρε τα ρίσκα που διέταξε ο Νίκολιτς»

Καπνογόνα και συνθήματα στην προπόνηση του Asteras AKTOR ενόψει Λάρισας!

Πλήγμα για τον Άρη: Κάταγμα στο χέρι ο Διούδης, χάνει το φινάλε της σεζόν