Stoiximan Super League

Ολυμπιακός: Εκτός αποστολής Εμβιλά-Ονιεκούρου, πήρε Γκάρι Ροντρίγκες ο Μαρτίνς!

Χωρίς τους Εμβιλά-Ονιεκούρου στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό ο Ολυμπιακός, με τον δεύτερο, μάλιστα, να έχει υποστεί θλάση! Ο Πέδρο Μαρτίνς πήρε 24 παίκτες μεταξύ των οποίων και ο Γκάρι Ροντρίγκες!

Την τελευταία τους προπόνηση πριν το ντέρμπι της 5ης αγωνιστικής με τον Παναθηναϊκό (03/10, 20:30 Novasports Prime, bwinΣΠΟΡ FM 94,6) πραγματοποίησαν, το απόγευμα του Σαββάτου, οι παίκτες του Ολυμπιακού. Ο Πέδρο Μαρτίνς γύμνασε τους ποδοσφαιριστές στο Αθλητικό Κέντρο του Ρέντη και αμέσως μετά ανακοίνωσε την αποστολή.

Αναλυτικά η αποστολή:

Βατσλίκ, Κρίστινσον, Τζολάκης, Λαλά, Ανδρούτσος, Καρμπόβνικ, Παπασταθόπουλος, Σισέ, Ο. Μπα, Μάρκοβιτς, Παπαδόπουλος, Ρέαμπτσιουκ, Μπουχαλάκης, Σουρλής, Κούντε, Μ. Καμαρά, Α. Καμαρά, Μασούρας, Ροντρίγκες, Λόπες, Βαλμπουενά, Βρουσάι, Τικίνιο, Ελ Αραμπί.

Εκτός, λοιπόν, είναι -όπως αναμενόταν- ο Εμβιλά, αλλά και ο Ονιεκούρου, με τον Κώστα Νικολακόπουλου να μεταδίδει στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 πως ο Νιγηριανός εξτρέμ έχει υποστεί θλάση.

Από εκεί και πέρα, ο Πορτογάλος τεχνικός των πρωταθλητών Ελλάδας έχει πάρει στην 24άδα για πρώτη φορά τον Γκάρι Ροντρίγκες, αλλά μοιάζει δύσκολο ο 30χρονος να είναι στην τελική 20άδα, που θα γίνει γνωστή το πρωί της Κυριακής.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x