Ο Παπέ Σισέ κάνει εξαιρετική σεζόν με τον Ολυμπιακό, έχοντας φέτος έξι γκολ και μία ασίστ σε 34 ματς, ενώ κατέκτησε και το Κύπελλο Εθνών Αφρικής με τη Σενεγάλη.

Σύμφωνα λοιπόν με τουρκικό δημοσίευμα, το οποίο επισημαίνει στον «Κόκκινο Πρωταθλητή» ο Κώστας Νικολακόπουλος, τα κατορθώματα του 26χρονου κεντρικού αμυντικού έχουν φέρει μεγάλο ενδιαφέρον από τη Φενέρμπαχτσε.

Μάλιστα, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι τα «καναρίνια» έχουν έρθει ήδη σε επαφή τόσο με τον ποδοσφαιριστή, όσο και με τον σύλλογο, δίχως πάντως να είναι εύκολο να επιτευχθεί συμφωνία.

Οι «ερυθρόλευκοι» έχουν υψηλές απαιτήσεις για τον Σενεγαλέζο, ο οποίος κοστολογείται στα οκτώ εκατομμύρια ευρώ από το Transfermarkt και έχει συμβόλαιο που θα τον κρατήσει στο λιμάνι μέχρι το 2024.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Γρηγορίου: «Πρέπει να αφήσουμε πίσω ό,τι έχει γίνει - Να βρούμε γκολ για να κάνουμε τη ζωή μας πιο εύκολη»

Χωρίς Κίνι, αλλά με Μήτογλου κόντρα στην ΑΕΛ ο Ατρόμητος

Δεσύλλας: «Τα πλάνα Μπενίτεθ για το ντέρμπι - Οι παίκτες που διεκδικούν θέση στο βασικό σχήμα»

Τσανάκας: «Την Κυριακή είναι η ευκαιρία του Ολυμπιακού για ένα restart»

Σαββόπουλος: Καμία εξέλιξη στα διοικητικά - Μηδαμινό το ενδιαφέρον, φοβάμαι πως η εικόνα στο γήπεδο θα είναι η χειρότερη

Τσακίρης: «Πρώτη φορά νικητής αντίπαλος λέει πώς δεν πέρασε ο καλύτερος - Τα δεδομένα 11αδας της ΑΕΚ με ΠΑΟΚ»

Τσορμπατζόγλου: «Σίγουρα στην αποστολή με ΑΕΚ ο Ζίβκοβιτς, το πιο πιθανό να είναι και ο Μεϊτέ - Τι ισχύει για Κένι»

Με δύο απουσίες και δύο επιστροφές η αποστολή του Παναιτωλικού για Πανσερραϊκό

Χωρίς δύο αλλά με Πέντροσο η αποστολή του Λεβαδειακού για τη μάχη με τον ΟΦΗ

Κηφισιά: Χωρίς αριστερό μπακ η αποστολή για τον Asteras AKTOR