Συνέχεια στις πολύ καλές εμφανίσεις του θέλει να δώσει ο Ολυμπιακός, ο οποίος αντιμετωπίζει τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο για την 16η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας (19:30, Novasports 2, bwinΣΠΟΡ FM 94,6 και sport-fm.gr).

Οι Πειραιώτες προέρχονται από το 3-0 επί της ΑΕΚ στο Καραϊσκάκη, ενώ μεσοβδόμαδα επικράτησαν με 4-0 του Αστέρα στην Τρίπολη.

Οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν να συνεχίσουν με τον ίδιο ρυθμό και στο Αγρίνιο, διευρύνοντας περισσότερο το αήττητο σερί τους.

Συγκεκριμένα, μετρούν 29 ματς χωρίς ήττα μακριά από το Καραϊσκάκη και χρειάζονται άλλα πέντε παιχνίδια για να καταρρίψουν το απόλυτο ρεκόρ της ομάδας του Μίτσελ (με 34 αγώνες χωρίς ήττα).

Στο αγωνιστικό σκέλος, ο Πέντρο Μαρτίνς θα κάνει ροτέισον ενόψει και του μεσοβδόμαδου ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ για την 6η αγωνιστική του πρώτου γύρου. Ο Σα αισθάνεται ενοχλήσεις και θα προφυλαχθεί, ο Σεμέδο είναι τιμωρημένος και οι Ραφίνια, Μπουχαλάκης θα πάρουν ανάσες για να είναι στο 100% κόντρα στους Θεσσαλονικείς.

Την «ερυθρόλευκη» εστία θα υπερασπιστεί ο Τζολάκης, ο οποίος μπροστά του – από δεξιά προς αριστερά – θα έχει τους Ντρέγκερ, Σισέ, Μπα και Ρέαμπτσιουκ.

Το δίδυμο στα αμυντικά χαφ θα αποτελέσουν οι Εμβιλά και Καμαρά, με τον Βαλμπουενά πιο μπροστά σε ελεύθερο ρόλο.

Στα πλάγια της επίθεσης θα είναι ο Βρουσάι με τον Μασούρα και τον Ελ Αραμπί στην κορυφή.

Την αποστολή συμπληρώνουν οι Ανδρούτσος, Μπρούμα, Φορτούνης, Χασάν, Χολέμπας, Καραργύρης, Κρίστινσον, Παπαδόπουλος, Πέπε, Ραντζέλοβιτς, Σουντανί και Τιάγκο Σίλβα.

Διαβάστε ακόμη

Πονάει ο Σα, παίζει ο Τζολάκης με Παναιτωλικό
Ο Φορτούνης, ο… Ντε Μπρόινε κι ο Βαλμπουενά!

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Τσορμπατζόγλου: «Ο Ζίβκοβιτς έχει στα χέρια του την πιο μεγάλη πρόταση που έχει κάνει ο ΠΑΟΚ»

Αθανασίου: «Πιο σημαντική από την πρωτιά του Παναθηναϊκού η εικόνα του - Το λογικό είναι να πάρει εισιτήρια με Ηρακλή»

Νίκολιτς: «Πάντα πίστευα ότι θα τα καταφέρουμε - Πεινάω για ακόμη περισσότερα»

Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός στις πιο «πιεστικές» ομάδες της Ευρώπης - Το στατιστικό του CIES

Κορόνα: «Υψηλό το επίπεδο στην Ελλάδα - Θα γίνει μεγάλη μάχη για τον τίτλο» - Τι είπε για το ΑΕΚ-Ρεάλ

Χριστοφιλέας: «Είχαμε περιστερές ευκαιρίες στο δεύτερο ημίχρονο»

Τέσσερα προβλήματα στον Άρη

ΑΕΚ: Η ξεχωριστή βράβευση στον Ρότα από τον ΠΣΑΠΠ

Κουρμινόφσκι και Νανού υπέγραψαν την ισοπαλία στη Νίκαια: Τα highlights του αγώνα Καλαμάτα-Ηρακλής

Τσορμπατζόγλου: «Εξαντλήθηκαν τα περιθώρια με την γκρίνια του Τάισον, έπρεπε να μπει ένα τέλος - Αυτός πήρε την απόφαση»