Ο Ολυμπιακός είναι υποχρεωμένος να αφήσει στην άκρη ό,τι έγινε την Πέμπτη στο παιχνίδι με την Καραμπάγκ και η νίκη στο σημερινό παιχνίδι με τον ΟΦΗ στην Κρήτη αποτελεί μονόδρομο για την ομάδα του Μίτσελ.

Ο Ισπανός προπονητής έχει σε άλλο ένα ματς αρκετά προβλήματα να διαχειριστεί και είχε ενδιαφέρον η αποστολή θα «πετούσαν» οι Πειραιώτες για το Ηράκλειο.

Σε αυτό, για άλλο έναν αγώνα, δεν είναι ο Κώστας Φορτούνης. Εκείνο που είχε βγει προς τα έξω, μετά την ανανέωση του συμβολαίου του Έλληνα μεσοεπιθετικού, ήταν πως ο παίκτης θα έφτασε σε ένα ικανοποιητικό επίπεδο μετά τη διακοπή του Σεπτεμβρίου για τις υποχρεώσεις των εθνικών ομάδων.

Ωστόσο, σε εκείνην περίοδο υπήρξε η αλλαγή στην τελική ηγεσία του Ολυμπιακού και μετά την αποχώρηση του Κορμπεράν ήρθε ο Μίτσελ. Ο Ισπανός γνωρίζει από την πρώτη του θητεία τον παίκτη και τώρα κρίνει πως χρειάζεται χρόνο για να συμπεριληφθεί στα πλάνα του για τις υποχρεώσεις των πρωταθλητών Ελλάδας.

Ο Φορτούνης προπονείται κανονικά όλο αυτό το διάστημα στον Ρέντη, αλλά ο προπονητή κρίνει πως δεν βρίσκεται στα επίπεδα που θέλει για να μπορέσει να του δώσει χρόνο.

Ο 29χρονος άσος δεν είναι στη λίστα για την Ευρώπη, και μετά το ταξίδι για το παιχνίδι με την Καραμπάγκ, υπάρχει το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ στο Καραϊσκάκη.

Η λογική λέει πως ο Φορτούνης θα μπει στα πλάνα του Μίτσελ για το μεθεπόμενο ματς πρωταθλήματος στη Λαμία (στις 30/10), ένα παιχνίδι που θα δώσει τη δυνατότητα και στις δύο μεριές να μπορέσουν να ικανοποιήσουν τα «θέλω» τους.

Ο Μίτσελ να έχει έναν παίκτη σε ικανοποιητικά επίπεδα και ο Φορτούνης να παίξει ξανά με την πρώτη ομάδα, αφού έχει παίξει και σε φιλικό με τον Ολυμπιακό Β’.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Συγκινητικό ποστ από Ποντένσε: «Σε κάθε παιδί στην Ελλάδα, είστε τυχεροί που είστε οπαδοί του Ολυμπιακού»

Super 3: «Ερασιτεχνικός ο τρόπος λειτουργίας της ομάδας από τα γραφεία έως τα αποδυτήρια - Ακόμη περιμένουμε εξηγήσεις»!

Στην Τήνο o Δημήτρης Μελισσανίδης με το υπερπολυτελές Vera - Δείτε φωτογραφίες

Νικολογιάννης: «Καμία απάντηση από τον Σάρι στον Παναθηναϊκό - Καθοριστική η επόμενη εβδομάδα για το θέμα του προπονητή»

Τσορμπατζόγλου: «Θέμα χρόνου να ανακοινωθεί από τον ΠΑΟΚ ο Θυμιάνης, κρούση και για Τσιφτσή»

Νικολακόπουλος: «Πώς έχει το θέμα με Ελ Κααμπί στον Ολυμπιακό»

Τσακίρης: «Επειδή είναι ο Αραούχο τού έκανε τέτοια προσφορά η ΑΕΚ»

Δημάτος για Αραούχο: «Έφερες κάτι διαφορετικό από την πρώτη μέρα»

Γιαννούλης: «Έχω ενδιαφέρον από Ελλάδα - Έχω μιλήσει, αλλά δεν είναι προτεραιότητά μου να γυρίσω αυτήν τη στιγμή»

Προ των πυλών της Λαμίας ο Σατσιάς για αντί-Βόκολος