Γενικά

Σκάρπα: «O Άμπελ Φερέιρα μου είπε να μην πάω στην Ελλάδα»

Τη συμβουλή που του έδωσε ο πρώην προπονητής του ΠΑΟΚ, Αμπέλ Φερέιρα αποκάλυψε ο Γκουστάβο Σκάρπα σε βραζιλιάνικο Μέσο ενημέρωσης.

Ο Γκουστάβο Σκάρπα μίλησε στο «ESPN» της βραζιλίας αποκαλύπτοντας ότι ο Αμπέλ Φερέιρα τον απέτρεψε από το να πάει στον Ολυμπιακό, ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί στο γεγονός ότι δεν ήθελε ποτέ να αγωνιστεί στη χώρα μας.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:


«Είχα μία συζήτηση με τον Αμπέλ Φερέιρα, επειδή αρχικά η πρόταση που μου έγινε ήταν να πάω στον Ολυμπιακό και να παίξω στο Champions League. Ο Ολυμπιακός όμως τελικά δεν προκρίθηκε στο Champions League. Κάλεσα τον Αμπέλ επειδή ήθελα την βοήθεια του, ώστε να με διευκολύνει, διότι το όνειρό μου ήταν να αγωνιστώ στην Ευρώπη.

Το όνειρο μου δεν ήταν να παίξω στην Ελλάδα, αλλά θα μπορούσε να αποτελέσει έναν ενδιάμεσο σταθμό για να πάω σε ένα μεγαλύτερο πρωτάθλημα. Κι αυτός μου είπε: "Φίλε μην πας στην Ελλάδα. Δεν είναι μέρος για σένα. Όμως, αν πας στην Αγγλία τότε μπορείς να φύγεις".

Όταν το θέμα με τη Νότιγχαμ φόρεστ ήταν πιο έντονο, πήγα ξανά να του μιλήσω. Τότε μου είπε: "Δεν μπορώ να στο αρνηθώ. Είναι το καλύτερο πρωτάθλημα στον κόσμο. Προχώρα. Καλή τύχη". Κάπως έτσι έγιναν τα πράγματα. Είναι πραγματιστής».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x