Γνωστή έγινε η αποστολή του Ολυμπιακού για την εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Αστέρα Τρίπολης (12/11, 20:30), η οποία θα διεξαχθεί στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League.

Ανάμεσα στα ονόματα των ποδοσφαιριστών που θα βρίσκονται στη διάθεση του Ντιέγκο Μαρτίνεθ δεν βρίσκεται αυτό του Τζάκσον Πορόσο, ο οποίος ταλαιπωρείται από τραυματισμό, ενώ εκτός έμειναν επίσης τόσο ο επίσης τραυματίας, Φρέιρε, όσο και ο τιμωρημένος Μαντί Καμαρά.

Από την άλλη, όπως είχε αποκαλύψει στον «αέρα» του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 o Κώστας Νικολακόπουλος, για πρώτη φορά σε αποστολή του Ολυμπιακού βρίσκεται ο Ζουλιάν Μπιανκόν, ο οποίος μέχρι στιγμής έχει αγωνιστεί μόνο με τη Β' ομάδα των «ερυθρόλευκων».

Αναλυτικά η αποστολή του Ολυμπιακού:

Πασχαλάκης, Τζολάκης, Στουρνάρας, Ορτέγκα, Κίνι, Ροντινέι, Μπιανκόν, Ρέτσος, Ντόη, Φορτούνης, Ιμπόρα, Σκάρπα, Αλεξανδρόπουλος, Βρουσάι, Καρβάλιο, Μπιέλ, Έσε, Ποντένσε, Σολμπάκεν, Ελ Κααμπί, Μασούρας, Γιόβετιτς.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Παναθηναϊκός: «Έδεσε» τον 17χρονο τερματοφύλακα, Χρήστο Γείτονα μέχρι το 2029!

Αποθέωση για Βάργκας στην Κόστα Ρίκα: «Επέστρεψε με φόρα - Μπήκε στα πρωτοσέλιδα»

Σταματέλος: «Δεν θα πάει στη Μασσαλία ο Ολυμπιακός για να κλειστεί πίσω»

Αθανασίου: «Η εικόνα πείραξε όλους περισσότερο από το αποτέλεσμα στον Παναθηναϊκό - Να βγάλει άμεσα αντίδραση»

Ο Παντελίδης δοκιμάζει το app της ΠΑΕ Παναθηναϊκός που… έρχεται

Τσορμπατζόγλου: «Σοκαριστική η εικόνα του ΠΑΟΚ - Πρέπει να περιμένουμε μια εβδομάδα για να δούμε τι μάθημα πήρε»

Ολυμπιακός: Οι πρώτες σκέψεις Ιμανόλ για Μαρσέιγ

Δεσύλλας: «Το μήνυμα του Νίστρουπ και η επόμενη μέρα στον Παναθηναϊκό»

Χριστοφιλέας: «Ιστορική στιγμή για την Καλαμάτα - Ο κόσμος του ΠΑΟΚ με το χειροκρότημά του έδειξε το μεγαλείο του»

Τσανάκας: «Η αμυντική συνέπεια του Ολυμπιακού και η ανάγκη για μεγαλύτερη επιθετική παραγωγή»