Stoiximan Super League

Νικολακόπουλος: «Η υποψηφιότητα Σκάρπα και η ανάγκη να μην την πατήσει πάλι ο Ολυμπιακός στην Τρίπολη»

Ακούστε το ρεπορτάζ του Ολυμπιακού από τον Κώστα Νικολακόπουλο στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

Τα τελευταία νέα του Ολυμπιακού, ενόψει της δύσκολης εξόδου με τον Αστέρα Τρίπολης για την 11η αγωνιστική της Stoiximan Super League, μετέφερε ο Κώστας Νικολακόπουλος στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

«Ο Ολυμπιακός έχει μπροστά του το παιχνίδι στην Τρίπολη, όπου θα έχει την υποστήριξη περίπου 4 χιλιάδων οπαδών του. Πέρυσι την είχε πατήσει με τον Αστέρα εκτός έδρας (0-0) και μετά τη χθεσινή απόφαση στην Εφέσεων, καταλαβαίνει ο καθένας πως είναι σε μία φάση πως δεν τον παίρνει για πολλά-πολλά, μετά και την συντριβή από τον ΠΑΟΚ», ανέφερε αρχικά ο ρεπόρτερ της ομάδας.

«Είχε καλύτερη εικόνα από τη Γουέστ Χαμ, αλλά πάλι έχασε, και πρέπει να το γυρίσει πριν από τη διακοπή απέναντι στον Αστέρα, που είναι πάντα μία δυνατή ομάδα. Ακόμα και στα παιχνίδια που έχασε φέτος από την ΑΕΚ και τον Παναθηναϊκό, τα τελικά σκορ δεν φανερώνουν την πραγματικότητα των αγώνων, με τον Ράσταβατς πάντως να έχει τέσσερις απουσίες σε αυτό το ματς», πρόσθεσε.

Και συνέχισε, λέγοντας: «Σίγουρα θα κάνει ένα φρεσκάρισμα ο Μαρτίνεθ. Ο Σκάρπα, όπως έπαιξε στα δύο τελευταία παιχνίδια, δείχνει πως αξίζει μία εμπιστοσύνη, ενώ παράλληλα φαίνεται δεν έχουν την ίδια φρεσκάδα, παίκτες όπως ο Ποντένσε. Δεν παίζει ο Μαντί, που είναι τιμωρημένος. Ίσως ήταν μία επιλογή (να εκτίσει την ποινή του) λόγω των θέσεων στους ξένους, αλλά προέκυψε ο τραυματισμός του Πορόσο και του το χάλασε το πλάνο. Θα δούμε αν θα παίξει ο Αλεξανδρόπουλος με τον Μασούρα, σε 4-4-2 ή θα κάνει μία άλλη επιλογή με τον Σκάρπα ή τον Καρβάλιο. Στο κέντρο της άμυνας θα παίξει ο Ντόη, ενώ για πρώτη φορά στον πάγκο θα είναι ο Μπιανκόν».

Ακούστε τι άλλο είπε για την επικείμενη προσφυγή του Ολυμπιακού στο CAS

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x