Τα τελευταία νέα του Ολυμπιακού, ενόψει του σημερινού αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης στην Αρκαδία για την 11η αγωνιστική της Stoiximan Super League, μετέφερε ο Νίκος Σταματέλος στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

«Θεωρητικά ο Ολυμπιακός έχει πολύ δύσκολο έργο στο πρωτάθλημα, στην πράξη θα φανούν όλα. Οι παίκτες επέστρεψαν Παρασκευή από Λονδίνο και έκαναν χαλάρωμα στην προπόνηση και υπήρξε μεγαλύτερη κουβέντα. Χθες ο Μαρτίνεθ δοκίμασε ορισμένα πράγματα. Το σίγουρο είναι τι θα γίνει στην άμυνα, εκεί όπου ο Πορόσο δεν παίζει. Εκεί θα έχουμε μία αλλαγή στο κέντρο της άμυνας», ανέφερε αρχικά ο ρεπόρτερ της ομάδας.

«Λογικά επιστρέφει ο Ντόη, με Ορτέγκα, Ροντινέι να είναι τα φαβορί για τα πλάγια και ο άλλος στόπερ θα είναι ο Ρέτσος. Για τα χαφ θα έχουμε Έσε και Αλεξανδρόπουλο, καθώς θα απουσιάσει για πρώτη φορά ο Καμαρά», πρόσθεσε.

Και συνέχισε, λέγοντας: «Μπροστά είναι το θέμα ποιος θα παίξει. Ο Ποντένσε δεν είναι σε καλή κατάσταση, όπως είδαμε με ΠΑΟΚ και με τη Γουέστ Χαμ. Ο Ολυμπιακός, για πολλούς λόγους, θέλει τη νίκη στην Τρίπολη, για να μην απομακρυνθεί από τις άλλες ομάδες και δεν θα ήταν καλό να πάει στη διακοπή με άλλο ένα αρνητικό για την ομάδα αποτέλεσμα».

Ακούστε τι είπε για τον Ελ Αραμπί και τα υπόλοιπα «ερυθρόλευκα» ζητήματα

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x