Την πληροφορία ότι η μεταγραφή του Όλεγκ Ρέαμπτσιουκ στην Μπολόνια «κολλάει» μεταφέρουν τα ιταλικά ΜΜΕ, ανάμεσα σε αυτά και ο μετρ των μεταγραφών στην ιστοσελίδα του Τζιανλούκα Ντι Μάρτζιο.

Όπως αναφέρουν η ιταλική ομάδα δεν τα βρίσκει στις διαπραγματεύσεις με τον Ολυμπιακό, καθώς η ελληνική ομάδα εξακολουθεί να ζητά το ποσό των τεσσάρων εκατομμυρίων ευρώ, το οποίο δεν μπορεί να καλύψει η Μπολόνια.

Αυτό έχει ως αποτέλεσμα οι συζητήσεις να έχουν σταματήσει και να μην υπάρχουν -μέχρι τώρα τουλάχιστον- ενδείξεις ότι μπορεί να διαφοροποιηθεί η κατάσταση αυτή.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Κετσετζόγλου: «Μπορούσε να καθαρίσει από ημίχρονο η ΑΕΚ, αλλά το δεύτερο ήταν το χειρότερό της-Δεν βοήθησαν οι αλλαγές»

Νίκολιτς: «Πριν τον αγώνα με τον Ολυμπιακό πιστεύω ότι θα έχουμε πάρει αμυντικό χαφ»

Τέσσερις παίκτες της ΑΕΚ συμπλήρωσαν κάρτες στην αναμέτρηση με τον Asteras AKTOR

Πρόεδρος Πανσερραϊκού για διαιτησία: «Μαύρη σελίδα για το ελληνικό ποδόσφαιρο»!

Ανακούφισε την ΑΕΛ Novibet o Σαγκάλ, βυθίστηκε στην… απελπισία του ο Πανσερραϊκός!

Τσακίρης: «Κλάση και ποιότητα από Γιόβιτς και Στρακόσα, αλλά… ήχησε καμπανάκι για την ΑΕΚ»

Πανσερραϊκός: «Αυτή είναι η μεγαλύτερη ντροπή για το ελληνικό ποδόσφαιρο κ. Λανουά»

Η γκολάρα του Γιόβιτς και η ηρωική επέμβαση του Στρακόσα: Τα highlights από τη νίκη της ΑΕΚ επί του Asteras AKTOR

Ράσταβατς: «Είπα στους παίκτες μου ότι περιμένω να ξαναγίνουμε Αστέρας - Στο 2ο ημίχρονο είχαμε την εικόνα που θέλουμε»

Νίκολιτς: «Έμαθα ότι σε αυτό το γήπεδο η ομάδα είχε δύσκολα αποτελέσματα, επομένως η νίκη είναι σημαντική»