Stoiximan Super League

Νικολακόπουλος: «Τα πιο δύσκολα αρχίζουν τώρα για τον Ολυμπιακό»

Ο Κώστας Νικολακόπουλος μετέφερε το ρεπορτάζ του Ολυμπιακού ενόψει του αγώνα με τον Άρη…

Το ρεπορτάζ του Ολυμπιακού ενόψει του αγώνα με τον Άρη μετέφερε ο Κώστας Νικολακόπουλος στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6. Ο ρεπόρτερ των ερυθρολεύκων επεσήμανε ότι ο Ολυμπιακός τα τελευταία ματς πρωταθλήματος δείχνει να είναι «κανονικός» αλλά υπογράμμισε ότι σίγουρα θα τον κρίνουμε τώρα με μεγαλύτερη ασφάλεια γιατί τώρα… αρχίζουν τα δύσκολα.

Εξήγησε ότι οι Πειραιώτες είναι πλέον… μπροστά σε δύο καθοριστικά σημεία που θα δείξουν τι μπορεί να κάνει η ομάδα φέτος στο πρωτάθλημα και στο Κύπελλο. Το ένα σημείο ξεκινά από αύριο καθώς μέσα σε ένα μικρό χρονικό διάστημα θα παίξει με τον Άρη τρεις φόρες, δύο για το πρωτάθλημα και μία για το Κύπελλο, και με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι. Στο δεύτερο σημείο-διάστημα οι ερυθρόλευκοι έχουν τα τρία ντέρμπι τα οποία θα γίνουν μέχρι και το τέλος της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος.

Σχετικά με την 11άδα ο Κώστας Νικολακόπουλος ανέφερε ότι αναμένεται να είναι η ίδια, καθώς ο Ρέαμπτσιουκ είναι καλύτερα.

Ακούστε τι είπε για τα μεταγραφικά ζητήματα του Ολυμπιακού, την πρόσληψη του Λεωνίδα Παπαβασιλάκη στην ΠΑΕ, την χθεσινή νίκη της ομάδας Β με την ΑΕΚ Β για το πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκας 2 και τέλος την απόφαση του Μήτρογλου να κρεμάσει τα παπούτσια του.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x