Τα τελευταία νέα του Ολυμπιακού σε ό,τι αφορά το θέμα του αριστερού μπακ αλλά και της προετοιμασίας της ομάδας για το πρώτο από τα τρία παιχνίδια με τον Άρη σε πρωτάθλημα και Κύπελλο Ελλάδας, μετέφερε ο Κώστας Νικολακόπουλος στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

Αρχικά εξήγησε την εξέλιξη της περίπτωσης του Σουάσο, εκφράζοντας την άποψη πως οι Πειραιώτες δύσκολα θα επανέλθουν για τον Χιλιανό άσο, από τη στιγμή που είχαν συμφωνήσει στα πάντα με εκείνον και εκείνος δεν τήρησε τη συμφωνία, καθώς αυτή τη στιγμή μιλάει με τους τούρκικους συλλόγους.

Σε ό,τι αφορά το plan b για το αριστερό μπακ, το ιδανικό θα ήταν να αποκτηθεί ο Λάτο που ήταν η πρώτη επιλογή του Μίτσελ, αλλά ο Γκατούζο είναι κάθετα αρνητικός για να αφήσει τον παίκτη, τουλάχιστον μέχρι να πάρει παίκτες η Βαλένθια.

Όπως και αν έχει, το πιθανότερο σενάριο είναι να πάει ο Ολυμπιακός για παίκτη που παίζει στην Ευρώπη, ώστε να η προσαρμογή του να είναι ευκολότερη, αφού αν φύγει ο Ρέαμπτσιουκ οι «ερυθρόλευκοι» χρειάζονται άμεσα λύση. Να θυμίσουμε ότι η μοναδική ένσταση του Μίτσελ για τον Σουάσο, που είχε Νο2 στη λίστα του, ήταν η ανησυχία για το χρόνο εγκληματισμού του, καθότι για πρώτη φορά έρχεται στην Ευρώπη από τη Λατινική Αμερική.

Ακούστε τι είπε για τα αγωνιστικά ενόψει του ματς με τον Άρη και την υπόλοιπη κινητικότητα στα μεταγραφικά των πρωταθλητών Ελλάδας

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x