Ολοκλήρωσε ο Ολυμπιακός την προετοιμασία του για τον αγώνα με τον Άρη στη Θεσσαλονίκη. Οι πρωταθλητές Ελλάδας αντιμετωπίζουν την Κυριακή στις 21:00 (Novasports Prime) τον Άρη, εκτός έδρας, στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής των Playoffs της Super League.

Με την ολοκλήρωση της προετοιμασίας στις αθλητικό κέντρο του Ρέντη, ο τεχνικός της ομάδας, Πέδρο Μαρτίνς, ανακοίνωσε την αποστολή για τον αγώνα της Κυριακής, η οποία αποτελείται από 23 ποδοσφαιριστές.

Σε αυτή συμπεριλήφθηκαν οι νεαροί Κινκουέ, Μπαγκαλιάνης, Κίτσος, Ξενιτίδης, Σουρλής, Μαρίνος και μετά από καιρό Καρμπόβνικ. Εκτός έμειναν με ενοχλήσεις οι Μπα, Σισέ, Φορτούνης, Μανωλάς και Ονιεκούρου, ενώ οι Λαλά, Μαντί, Μασούρας, Εμβιλά, Ρέαμπτσιουκ, Ροντρίγκες, Παπασταθόπουλος και Βατσλίκ, επιλέχθηκε να ξεκουραστούν.

Αναλυτικά στην αποστολή είναι οι:

Α. Καμαρά, Ανδρούτσος, Μπαγκαλιάνης, Μπουχαλάκης, Καρβάλιο, Ελ Αραμπί, Φαντιγκά, Κανέ, Καραργύρης, Καρμπόβνικ, Κίτσος, Κρίστινσον, Κούντε, Λόπες, Μαρίνος, Παπαδόπουλος, Τικίνιο, Σουρλής, Τζολάκης, Βαλμπουενά, Βρουσάι, Ξενιτίδης, Κινκουέ.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube