Stoiximan Super League

«Σούπερ πρόταση στα σκαριά για Σισέ»

Μία δελεαστική πρόταση αναμένεται να φτάσει το καλοκαίρι στον Ολυμπιακό για τον Σισέ, όπως ισχυρίζονται κύκλοι μάνατζερ για την υπόθεση του Σενεγαλέζου κεντρικού αμυντικού.

Καυτό προμηνύεται το φετινό καλοκαίρι όσον αφορά το μέλλον του Παπ Αμπού Σισέ στον Ολυμπιακό, αν πιστέψουμε όσα διαρρέονται από κύκλους μάνατζερ που έχουν ασχοληθεί με την υπόθεση του «ερυθρόλευκου» κεντρικού αμυντικού.

Συγκεκριμένα, το Φως των Σπορ υποστηρίζει ότι διάφοροι ατζέντηδες εκτιμούν ότι είναι στα σκαριά μία μεγάλη πρόταση για τον διεθνή Σενεγαλέζο, για τον οποίο ήδη έχουν υπάρξει διερευνητικές επαφές για την απόκτησή του.

Μίλησαν, δηλαδή, με τον Ολυμπιακό για να ενημερωθούν για τις προθέσεις του σχετικά με τον παίκτη, για τον οποίο πέρσι οι πρωταθλητές είχαν τοποθετήσει ως οψιόν αγοράς τα 12 εκατ. ευρώ στη συμφωνία με την Σεντ Ετιέν.

Πριν από λίγο καιρό είχε ακουστεί μία κρούση για 10 εκατ. ευρώ, όμως φάνηκε πως ήταν φήμη και δεν επιβεβαιώθηκε ποτέ από την πειραϊκή ΠΑΕ.

Εκείνο που προκύπτει, πάντως, είναι πως ίσως χρειαστεί να περιμένουμε μέχρι τον Ιούλιο να για τις εξελίξεις στο συγκεκριμένο ζήτημα, όταν τα ευρωπαϊκά κλαμπ θα μπουν στη διαδικασία στελέχωσης των ρόστερ τους για την επόμενη σεζόν, ανάλογα με τις ανάγκες και τις υποχρεώσεις τους σε μία περίεργη αγωνιστική περίοδο λόγω του Μουντιάλ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x