Στην τελική ευθεία φαίνεται πως είναι η διαδικασία ανανέωσης των συμβολαίων του βασικού κορμού του ρόστερ του Ολυμπιακού.

Όπως είναι γνωστό, οι Πειραιώτες αναμένεται μέσα στις γιορτές να προχωρήσουν τις υποθέσεις επτά ποδοσφαιριστών.

Πρόκειται για τους Σεμέντο, Ραντζέλοβιτς, Μασούρα, Βρουσάι, Καμαρά, Σισέ και Μπα, με τις συμφωνίες να είναι ανοικτό να ανακοινωθούν όλες μαζί!

Ωστόσο, στο «ερυθρόλευκο» ρεπορτάζ υπάρχει νέα εξέλιξη που αφορά τον Γιουσέφ Ελ Αραμπί.

Όπως γράφει σήμερα ο Κώστας Νικολακόπουλος στον «Κόκκινο Πρωταθλητή», οι νταμπλούχοι Ελλάδας συμφώνησαν με τον Μαροκινό σέντερ φορ για την αναπροσαρμογή του συμβολαίου του, το οποίο θα λήγει τον Ιούνιο του 2022.

Θα υπάρξει, βέβαια, γενναία αύξηση στις αποδοχές του διεθνούς άσου, ο οποίος αποτελεί ξεχωριστό κεφάλαιο στην ομάδα του Πέντρο Μαρτίνς, έχοντας 36 γκολ, 8 ασίστ και 65 ματς με τα «ερυθρόλευκα».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Στον Άρη για τα επόμενα τέσσερα χρόνια ο Βέλιο

Εντιαγέ: «Ξέρω πόσο σημαντική είναι η φανέλα του ΠΑΟΚ για εσάς - Έρχομαι εδώ για να παλέψω για αυτή»

Στην Κηφισιά θα συνεχίσει την καριέρα του ο Δοϊρανλής

Επίσημο: Με αγορά-ρεκόρ στη Σπόρτινγκ Κάνσας Σίτι από τον Ολυμπιακό ο Αντρέ Λουίς

Διαρκείας στους ποδοσφαιριστές που δόξασαν τον Παναθηναϊκό με απόφαση Αλαφούζου

ΑΕΚ: Σε κυκλοφορία βρίσκονται τα εισιτήρια για την πρεμιέρα με τον Ηρακλή

Με φόντο τον Βοτανικό: Έφυγαν πάνω από 15 χιλ. διαρκείας - Πόσοι διεκδικούν προτεραιότητα για το νέο γήπεδο

Συγκινητικός Τάισον για Κωνσταντέλια: «Ευχαριστώ τον Θεό που μου έδωσε τη δυνατότητα να αγωνιστώ στο πλευρό σου»

Νικολακόπουλος: «Έρχεται ο Κάσερες για τον Ολυμπιακό»

Βούρκωσε στο αντίο του στον Ερυθρό Αστέρα ο Τικνιζιάν: «Ημουν έτοιμος να πεθάνω για οποιονδήποτε στο γήπεδο»