Αφού αναφέρθηκε στις ανακοινώσεις του Ολυμπιακού για τα θέματα της κλήρωσης του Κυπέλλου και της παρουσίας του κόσμου στα γήπεδα, ο Κώστας Νικολακόπουλος σχολίασε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 την επιστροφή του Μάξι Λοβέρα μετά το τέλος του δανεισμού του.

Συγκεκριμένα, ο ρεπόρτερ της ομάδας τόνισε ο Αργεντινός άσος έχει ένα πλεονέκτημα και αυτό έχει να κάνει με τις θέσεις των ξένων, όπου οι Πειραιώτες δεν θα έχουν πρόβλημα τον Ιανουάριο (όσο δηλαδή θα διαρκεί το Κόπα Άφρικα) λόγω της απουσίας του Αγκιμπού Καμαρά, Κούντε και Σισέ.

Οπότε αν ο Λοβέρα, όπως τον θέλει ο Μαρτίνς, δεν θα υπάρχει πρόβλημα να πάρει το χρόνο και από εκεί και πέρα, ανάλογα το τι θα κάνει, θα λάβουν τις αποφάσεις τους στο «ερυθρόλευκο» στρατόπεδο.

Ακούστε το σχετικό απόσπασμα

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Τσακίρης: «Με νίκη απέναντι στον Λεβαδειακό η πρωτιά θα εξαρτάται αποκλειστικά από τα χέρια της ΑΕΚ»

Δεσύλλας: «Οι ιδιαιτερότητες του ματς με τον ΟΦΗ για τον Παναθηναϊκό - Ερωτηματικό στα χαφ»

Τσορμπατζόγλου: «Με σοβαρότητα ο ΠΑΟΚ κόντρα στην ΑΕΛ Novibet - Δεν ανταποκρίθηκε κανένα χαφ στο ''10''»

Τα συγχαρητήρια της ΠΑΕ Παναθηναϊκός στην ομάδα μπάσκετ για το Κύπελλο: «Ο τίτλος είναι πράσινος»!

Τα σχόλια στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 για τη νίκη του Ολυμπιακού κόντρα στον Παναιτωλικό

Εκνευρισμένος ο Αναστασίου στη συνέντευξη Τύπου, δεν δέχθηκε ερωτήσεις

Πιρόλα: «Ευχαριστώ τον κόσμο για την στήριξή του - Θα δώσουμε τα πάντα για την ανατροπή με Λεβερκούζεν»

Μεντιλίμπαρ: «Πρέπει να τελειώνουμε νωρίτερα τη δουλειά και να μην δίνουμε δικαιώματα στον αντίπαλο»

Κέρκεζ: «Μας περιμένουν μεγάλες μάχες σε όλα τα παιχνίδια που ακολουθούν»

Ράσταβατς: «Η ομάδα διανύει μία σκληρή και δύσκολη στιγμή - Υπάρχει μεγάλη πίεση»