Stoiximan Super League

Επιστρέφει με ανοιχτά «μέτωπα» ο Ολυμπιακός

Με δύο προσθήκες στο ρόστερ, τον Μανωλά και τον Λοβέρα, επιστρέφει στις προπονήσεις ο Ολυμπιακός, ενώ υπάρχουν τρία σημαντικά θέματα που καλείται να λύσει σύντομα η διοίκηση.

Στις 11 το πρωί είναι προγραμματισμένη η συγκέντρωση του Ολυμπιακού μετά την άδεια που πήραν οι ποδοσφαιριστές και το προπονητικό επιτελείο για τις γιορτές των Χριστουγέννων.

Όλοι θα υποβληθούν στα απαιτούμενα τεστ για τον κορωνοϊό και στη συνέχεια θα πιάσουν δουλειά ενόψει του αγώνα (5/1, 19:30) με τον Απόλλωνα στη Ριζούπολη για την 16η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας.

Στο Ρέντη θα δώσει ξανά το «παρών» ο Κώστας Μανωλάς, ενώ την πρώτη του προπόνηση με την υπόλοιπη ομάδα θα κάνει ο Μάξι Λοβέρα που ολοκληρώθηκε ο δανεισμός του στη Ράσινγκ.

Από εκεί και πέρα, συνεχίζεται η αναζήτηση για τον παίκτη που θα πλαισιώσει τον Ρέαμπτσιουκ στο αριστερό άκρο της «ερυθρόλευκης» άμυνας. Μέχρι στιγμής δεν έχει σημειωθεί η παραμικρή εξέλιξη στο συγκεκριμένο ζήτημα, κάτι που αναμένεται να συζητηθεί μεταξύ του Πέντρο Μαρτίνς και της διοίκησης τις επόμενες μέρες.

Την ίδια στιγμή, δεν αποκλείεται να γίνει και μία πρώτη κουβέντα και με τον Πορτογάλο τεχνικό για την ανανέωση του συμβολαίου του, το οποίο λήγει το καλοκαίρι. Υπάρχει εκατέρωθεν εκτίμηση από τις δύο πλευρές και επικρατεί η αίσθηση πως ο Μαρτίνς θα αποχωρήσει από τον Ολυμπιακό, μόνο αν προκύψει κάποια ενδιαφέρουσα για τον ίδιο πρόταση από μεγαλύτερο πρωτάθλημα. Άλλωστε, δεν είναι λίγες οι φορές που έχει απορρίψει προτάσεις από τα ΗΑΕ ή το Κατάρ, αφού το πρότζεκτ των πρωταθλητών είναι για εκείνον σημαντικότερο.

Άλλο ένα ζήτημα που είναι προς επίλυσης αφορά τον Ελ Αραμπί, ο οποίος σε λίγες ημέρες θα μπορεί ως ελεύθερος να υπογράψει σε όποια ομάδα επιθυμεί. Η αίσθηση και σε αυτό το θέμα είναι πως θα βρεθεί η «χρυσή τομή» και με αμοιβαίες υποχωρήσεις, τελικά ο Μαροκινός φορ θα υπογράψει νέο κλειστό διετές συμβόλαιο.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x