Κώστας Νικολακόπουλος

Ποιοι είναι οι δύο παίκτες που έχουν βάλει φέτος δύο γκολ στον Ολυμπιακό!

Ο Κώστας Νικολακόπουλος καταγράφει στο sport-fm.gr τους εναντίον του Ολυμπιακού σκόρερ στη φετινή σεζόν!

• Βρισκόμαστε στο μέσο της σεζόν-ευκαιρία για επισκοπήσεις και μίνι έρευνες επί των πεπραγμένων των ομάδων.

• Κάτι που μπορούμε να εντοπίσουμε για τον Ολυμπιακό: υπάρχουν δύο ποδοσφαιριστές που έχουν σκοράρει από δύο φορές κατά του Βατσλίκ! Ο ένας είναι ο Αραούχο! Ο Αργεντίνος σέντερ φορ πέτυχε δύο γκολ στο ΑΕΚ-Ολυμπιακός 2-3, ένα με κεφαλιά κι ένα με σουτ. Ο άλλος είναι ο Καμάντα, ο μεσοκυνηγός της Άϊντραχτ που πέτυχε γκολ, με σουτ, και στα δύο παιχνίδια της ομάδας της Φρανκφούρτης με τον Ολυμπιακό, και στο 1-3 στη Γερμανία και στο 1-2 στον Πειραιά.

• Το περίεργο σε σχέση με τον Καμάντα: είναι ο μοναδικός μέσος αντίπαλης ομάδας που έχει σκοράρει κατά του Ολυμπιακού στη φετινή σεζόν! Έχει σκοράρει εναντίον του Ολυμπιακού ένας στόπερ, ο Διαμαντής του ΟΦΗ (όπως κι ο Εραμούσπε του ΠΑΣ, αλλά από πέναλτι). Έχει σκοράρει ακραίος μπακ, ο Τουρέ της Άιντραχτ (όπως κι ο Παναγιώτου του Λεβαδειακού, αλλά με απευθείας κόρνερ). Αλλά ποτέ άλλος μέσος!

• Γενικά, τα πολλά γκολ ο Ολυμπιακός τα δέχεται από τους αντίπαλους φορ: δύο από τον Αραούχο κι άλλα εννιά από τους Χεντί (Σλόβαν), Σαμάτα (Άντβερπ), Ντάουντα (Απόλλων), Καραμάνο (Λαμία), Βέργο (Παναιτωλικός), Φαν Βερτ (Βόλος), Δούμτσιο και Πολέτο (Λεβαδειακός), αλλά και Σωτηρίου της Λούντογκορετς (αυτός με πέναλτι).

• Και σε, εντελώς, δεύτερη μοίρα τα τρώει τα γκολ ο Ολυμπιακός από τους αντίπαλους εξτρέμ: από τους Γκριν (Σλόβαν), Μουργκ (ΠΑΟΚ), Χάουγκε (Άϊντραχτ), Μπαλικουίσα (Άντβερπ), Ντεσπόντοφ (Λούντογκορετς, αλλά με απευθείας φάουλ) και Μπόρε (Άιντραχτ, αλλά με πέναλτι). Μάλιστα, το γκολ του Μπαλικουίσα μπορεί να χρεωθεί κι ως αυτογκόλ του Σισέ. Όπως αυτογκόλ έχει βάλει κι ο Σεμέδο στο 2-2 με τη Λούντογκορετς στη Βουλγαρία…

• Κι ενώ τα γκολ που έχει φάει ο Ολυμπιακός στο ελληνικό πρωτάθλημα (δύο από ΑΕΚ κι από ένα από ΠΑΟΚ, ΟΦΗ, Βόλο, Απόλλωνα, ΠΑΣ, Λαμία, Παναιτωλικό) δεν του έχει κοστίσει κανένα, τα γκολ που δέχεται στην Ευρώπη συνήθως του κοστίζουν ακριβά: τον αποκλεισμό από τη Λούντογκορετς (1-1, 2-2), την πρωτιά στον όμιλο από την Άιντραχτ (1-2, 1-3) και την ήττα στο Βέλγιο από την Άντβερπ (0-1). Κατά βάση, δεν του στοίχισαν μόνο τα γκολ της Σλόβαν (στο 2-2, λόγω του 3-0 του πρώτου αγώνα) και εκείνο της Άντβερπ στο Καραϊσκάκη (2-1)…

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x