Τα δημοσιεύματα από το εξωτερικό δίνουν και παίρνουν τις τελευταίες ημέρες σχετικά με το μέλλον του Χάμες Ροντρίγκες στον Ολυμπιακό, με τους «ερυθρόλευκους» να απαντούν προσφάτως με επίσημη θέση τους και να ξεκαθαρίζουν πως ο Κολομβιανός μεσοεπιθετικός δεν πωλείται.

Σήμερα, Μέσο από την πατρίδα του και συγκεκριμένα το «semana», επικαλείται αποκλειστικές πληροφορίες από το περιβάλλον του Χάμες και υποστηρίζει πως δεν πρόκειται να το… κουνήσει από τους Πειραιώτες.

«Οι πληροφορίες που έχω για τον Χάμες είναι ότι είναι πρακτικά αδύνατο να υπάρξει κάτι με την Βάσκο ντε Γκάμα. Από δύσκολο έως ακατόρθωτο. Ο Κολομβιανός μέσος έχει τρέχον συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό και περνάει καλά εκεί. Για να κλείσει το θέμα του Χάμες, υπέγραψε προσύμφωνο με τον Ολυμπιακό που του δίνει τη δυνατότητα να επεκτείνει έναν ακόμη χρόνο το συμβόλαιό του, κάτι που σχεδόν θεωρείται δεδομένο ότι μόλις τελειώσει η τρέχουσα σεζόν, θα ανακοινωθεί η επέκταση για την επόμενη σεζόν. Είναι επίσης ξεκάθαρο μεταξύ των δύο πλευρών ότι το ενδεχόμενο να ενεργοποιηθεί το συμβόλαιό του με τον Ολυμπιακό είναι σοβαρό», υποστήριξε ο δημοσιογράφος, Χόρχε Νικόλα.


ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube