Κώστας Νικολακόπουλος

Του βγαίνει σε καλό πάντα του Μίτσελ όταν το κάνει στον Ολυμπιακό…

Ο Κώστας Νικολακόπουλος καταγράφει στο sport-fm.gr μία κίνηση του Μίτσελ που όποτε την έχει κάνει μέχρι τώρα έχει δικαιωθεί!

· Συμφωνήσαμε όλοι ότι η κίνηση-κλειδί για την έκβαση του αγώνα του Ολυμπιακού με τον Άρη ήταν η αλλαγή που έκανε από το ημίχρονο ο Μίτσελ, βγάζοντας τον Φορτούνη και βάζοντας τον Μασούρα, αφού άλλωστε ο Μασούρας ήταν ο σκόρερ του μοναδικού γκολ του αγώνα.

· Να προσέξουμε, πάντως, ότι και στα δύο προηγούμενα παιχνίδια πρωταθλήματος, ο Μίτσελ είχε κάνει την ίδια αλλαγή (!), αλλά νωρίτερα: στο 2-0 με τον Ιωνικό ο Μασούρας είχε μπει στο 65’ στη θέση του Φορτούνη και στο 4-0 με τον Βόλο ο Μασούρας είχε μπει στο 72’ στη θέση του Φορτούνη πάλι.

· Γενικά ο Μίτσελ τον Φορτούνη σχεδόν πάντα τον κάνει αλλαγή, εκεί γύρω στο 60ο με 70ο λεπτό (στο 4-1 με τον Ατρόμητο τον είχε βγάλει στο 70’ και στο 5-0 με τον Αστέρα τον είχε βγάλει στο 63’), ίσως γιατί ο διεθνής άσος έχει να παίξει ουσιαστικά πάρα πολύ καιρό, για την ακρίβεια ως βασικός παίκτης έχει να παίξει ενάμιση χρόνο (!), από τότε που έκανε την επέμβαση στους χιαστούς. Μόνο στο 2-2 στα Γιάννινα τον είχε αφήσει σε ολόκληρο το 90λεπτο, τότε που είχε βάλει τα δύο γκολ στον ΠΑΣ.

· Παρεμπιπτόντως, σε καλό του έχει βγει του Μίτσελ όταν κάνει αλλαγές από το ημίχρονο!

ΣΤΟ Ολυμπιακός-Άρης (1-0) με Μασούρα αντί Φορτούνη ήρθε η νίκη στο β΄ ημίχρονο με σκόρερ τον Μασούρα.

Ολυμπιακός: Βγαίνει σε καλό πάντα του Μίτσελ όταν το κάνει

ΣΤΟ Ολυμπιακός-Ατρόμητος 4-1 με Γκάρι αντί Αγκιμπού ήρθε η νίκη πάλι στο β΄ ημίχρονο με σκορ α΄ ημιχρόνου 1-1.

ΣΤΟ ΟΦΗ-Ολυμπιακός 1-2 με Γκάρι και Χάμες αντί Μασούρα και Ντόη ήρθε πάλι η νίκη στο β΄ ημίχρονο με σκορ α΄ ημιχρόνου 1-0 υπέρ του ΟΦΗ με την ισοφάριση από γκολ του Γκάρι σε ασίστ του Χάμες.

ΣΤΟ Ολυμπιακός-Ατρόμητος 2-0 με Βαλμπουενά αντί Ελ Αράμπι κλείδωσε τη νίκη στο β΄ ημίχρονο με γκολ από ασίστ του Βαλμπουενά, με σκορ ημιχρόνου 1-0.

· Μία άλλη παρατήρηση: ο Μίτσελ δεν έκανε προχθές κόντρα στον Άρη και τις πέντε αλλαγές του. τελευταία φορά που είχε πάλι κρατήσει στον πάγκο την πέμπτη αλλαγή ήταν στο 1-1 με τον ΠΑΟ στη Λεωφόρο.

· Και κάτι τελευταίο: διαβάζω τις αντιδράσεις των άλλων ομάδων για την επιστολή του Μαρινάκη, με την οποία ζητάει από τη ΦΙΦΑ και την ΟΥΕΦΑ να παύσουν τη νυν διοίκηση της ΕΠΟ και να ορίσουν προσωρινή διοικούσα επιτροπή στην ομοσπονδία κι αναρωτιέμαι, το βασικό είναι αν είναι σωστά όσα λέει ο πρόεδρος του Ολυμπιακού η, αν την επιστολή την υπογράφει ως πρόεδρος της Λίγκας, που είναι πρόεδρος της Λίγκας, κι όχι ως πρόεδρος του Ολυμπιακού;

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x