Ο Μίτσελ επιστρέφει στον πάγκο του Ολυμπιακού μετά από περίπου επτάμισι χρόνια. Ο Ισπανός τεχνικός συμφώνησε με τον Βαγγέλη Μαρινάκη για δύο χρόνια και θα είναι ο διάδοχος του Κάρλος Κορμπεράν στον ερυθρόλευκο πάγκο, κάτι που επιβεβαιώνεται από πληροφορίες, αν και ακόμη δεν έχει επιβεβαιωθεί επίσημα από την ερυθρόλευκη ΠΑΕ.

Ο Κώστας Νικολακόπουλος μετέφερε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 όλο το ρεπορτάζ. Όπως είπε, χθες έγινε πρόταση στον Μαρθελίνο ο οποίος απάντησε σήμερα το πρωί αρνητικά (όπως είχε πράξει και στα τέλη Ιουλίου) και έτσι οι Πειραιώτες στράφηκαν στον Μίτσελ, που ήταν εξ αρχής ψηλά στη λίστα τους. Μάλιστα, ο θρύλος της Ρεάλ αναχώρησε άμεσα για την Αθήνα και δεν αποκλείεται να βρίσκεται ήδη στη νέα του «βάση». Την Τετάρτη, δε, αναμένεται να κάνει και την πρώτη του προπόνηση (οι παίκτες είχαν ρεπό Δευτέρα-Τρίτη).

Ο 59χρονος προπονητής επελέγη ως γνώστης του κλαμπ, της ελληνικής πραγματικότητας και προσωπικότητα που μπορεί να έχει ηγετικό ρόλο στην ομάδα. Παράλληλα η εκτίμηση στο πρόσωπό του παρέμενε ακέραιη από την πρώτη του θητεία, από το 2013 μέχρι το 2015. Τότε είχε συμβάλει στα τρία σερί πρωταθλήματα του Ολυμπιακού, αλλά και στις καλές παρουσίες στο Champions League. Χαρακτηριστικά είχε 7 νίκες και 1 ισοπαλία σε 14 αγώνες στο Champions League, με νίκες απέναντι σε ομάδες όπως η Γιουβέντους, η Μαν. Γιουνάιτεντ, η Ατλέτικο, η Μπενφίκα και η Άντερλεχτ, ενώ οδήγησε την ομάδα ως τους «16» της διοργάνωσης τη σεζόν 2013/14.

Ο Μίτσελ ήταν στον πάγκο του Ολυμπιακού από τις 4 Φεβρουαρίου του 2013 μέχρι τις 6 Ιανουαρίου του 2015 με απολογισμό σε 90 παιχνίδια 64 νίκες, 11 ισοπαλίες και 15 ήττες. Μετά δούλεψε σε Μαρσέιγ, Μάλαγα, Πούμας και Χετάφε. Από τον πάγκο της τελευταίας αποχώρησε στις 4 Οκτωβρίου του 2021.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Αποφασισμένη να κινηθεί για Τζολάκη η Γιουβέντους, η στάση του Ολυμπιακού στο φημολογούμενο ενδιαφέρον

ΠΑΟΚ: Με επιστροφές και «όπλο» την Τούμπα στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό

Παναιτωλικός-Ατρόμητος: Για να κλειδώσουν την παραμονή οι Αγρινιώτες, κίνητρο η πρωτιά στα playouts για το «αστέρι»

ΑΕΚ: Το πλάνο Νίκολιτς για το Καραϊσκάκη – Μέσα Πινέδα και Βάργκα, δίλημμα στην επίθεση

Asteras AKTOR-ΑΕΛ Novibet: Ματς-σταθμός στην πρώτη αγωνιστική των playouts

Ολυμπιακός: Τα «έντεκα φαβορί» και τα διλήμματα

Κηφισιά-Πανσερραϊκός: Δυνατή μάχη στη Νίκαια με τους Σερραίους να... καίγονται για βαθμούς

Γρηγορίου: «Ο Άρης είναι... Άρης, κανείς δεν μπορεί να παραγνωρίζει την ιστορία, τη φανέλα και το μέγεθος του συλλόγου»

Τσορμπατζόγλου: «Σημαντικές οι απουσίες των Ζίβκοβιτς, Κένι, Μεϊτέ αλλά για τον ΠΑΟΚ όλα πάνε στην άκρη»

Τσακίρης: «Να πάει για τελικό στο Καραϊσκάκη η ΑΕΚ - Σε πολύ καλή κατάσταση ο Πινέδα»