Stoiximan Super League

Επιστρέφει στον Ολυμπιακό ο Μίτσελ, ταξιδεύει για Αθήνα

Δημοσιογράφος του Cadena SER μετέδωσε πως ο Μίτσελ είναι ο εκλεκτός προπονητής του Ολυμπιακού και ταξιδεύει ήδη για Αθήνα, προκειμένου να υπογράψει για δύο χρόνια. Επιβεβαιώνεται το ρεπορτάζ.

Προ των πυλών του Ολυμπιακού βρίσκεται ο Μίτσελ. Σύμφωνα με δημοσιογράφο του Cadena SER, ο Ισπανός θρύλος της Ρεάλ είναι ο εκλεκτός των «ερυθρόλευκων», κάτι που επιβεβαιώνεται και από το εγχώριο ρεπορτάζ.

Ήδη ταξιδεύει για την Αθήνα και θα υπογράψει διετές συμβόλαιο αντικαθιστώντας τον Κάρλος Κορμπεράν αναλαμβάνοντας άμεσα τα ηνία της ομάδας.

O 59χρονος προπονητής ήταν στον πάγκο του Ολυμπιακού από τις 4 Φεβρουαρίου του 2013 μέχρι τις 6 Ιανουαρίου του 2015 κατακτώντας τρία πρωταθλήματα και δύο Κύπελλα, με απολογισμό σε 90 παιχνίδια 64 νίκες, 11 ισοπαλίες και 15 ήττες. Μετά τον Ολυμπιακό δούλεψε σε Μαρσέιγ, Μάλαγα, Πούμας και Χετάφε. Από τον πάγκο της τελευταίας αποχώρησε στις 4 Οκτωβρίου του 2021.

Οι πρωταθλητές εξέτασαν κι άλλες λύσεις, κυρίως από την Ιβηρική, ωστόσο κατέληξαν στον Μίτσελ ο οποίος γνωρίζει καλά τον σύλλογο, το ελληνικό πρωτάθλημα και θα μπορούσε να αναλάβει άμεσα την ομάδα για να εκμεταλλευτεί το διάστημα της διακοπής και να δουλέψει με όσους παίκτες δεν έχουν διεθνείς υποχρεώσεις. Πέραν όλων των άλλων, είναι ένας προπονητής με ισχυρή προσωπικότητα, που μπορεί να επιβληθεί στα αποδυτήρια.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x