Το πλάνο για επέκταση στο «Γ. Καραϊσκάκης», ο Ορτέγκα και η εμφάνιση με τον Πανσερραϊκό.

Ο Κώστας Νικολακόπουλος, μιλώντας στον Σωτήρη Ταμπάκο στον bwinΣΠΟΡ FM 94.6, ανέφερε αρχικά ότι ο Ολυμπιακός περιμένει να έρθει ο Ορτέγκα, αλλά και να κλείσει μέσα στο τελευταίο δεκαήμερο του Αυγούστου δύο επιθετικούς (φορ και εξτρέμ), που πραγματικά θα κάνουν τη διαφορά.

Στη συνέχεια σχολίασε τη χθεσινή εικόνα των Πειραιωτών, λέγοντας ότι πραγματικά ήταν προβληματική, καθώς εκτός των άλλων κινδύνευσε να δεχθεί γκολ, ξέχωρα από το πέναλτι στο δοκάρι (60’) των φιλοξενούμενων, τόσο πριν (60’) και μετά (65’) το 1-0 με τον Μπιέλ στο 63’.

Θύμισε παράλληλα ότι και το 2010 στο πρώτο ματς του Ερνέστο Βαλβέρδε στο «Γ. Καραϊσκάκης» (κεκλεισμένων των θυρών και τότε) απέναντι στη νεοφώτιστη Κέρκυρα, είχε επικρατήσει και τότε δύσκολα με σκορ 2-0, με το ματς να είναι στο 1-0 έως το 85ο λεπτό. Τόνισε, επίσης, ότι δεν περιποιεί τιμή για τον Ολυμπιακό να έχει καλύτερο παίκτη στα πρώτα τρία ματς έναν αμυντικό του (Ρέτσος).

Τέλος, έδωσε την είδηση ότι το πλάνο για το οποίο έκανε λόγο ο Βαγγέλης Μαρινάκης για επέκταση του «Γ. Καραϊσκάκης» είναι να φτάσει τις 36.000 με 38.000 θέσεις από 32-33.000 που είναι τώρα. Επεσήμανε, δε, ότι είναι απολύτως εφικτό να δημιουργηθούν 30 με 40 σουίτες απέναντι από τα επίσημα για φιλοξενία 1.000 ατόμων.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

ΟΦΗ-Παναθηναϊκός: Το καλοδουλεμένο σύνολο και η πρόκληση των «πράσινων»

Τα γκολ από Πιρόλα-Γιαζίτσι και οι υπόλοιπες φάσεις από τη νίκη του Ολυμπιακού επί του Παναιτωλικού

Τσακίρης: «Με νίκη απέναντι στον Λεβαδειακό η πρωτιά θα εξαρτάται αποκλειστικά από τα χέρια της ΑΕΚ»

Δεσύλλας: «Οι ιδιαιτερότητες του ματς με τον ΟΦΗ για τον Παναθηναϊκό - Ερωτηματικό στα χαφ»

Τσορμπατζόγλου: «Με σοβαρότητα ο ΠΑΟΚ κόντρα στην ΑΕΛ Novibet - Δεν ανταποκρίθηκε κανένα χαφ στο ''10''»

Τα συγχαρητήρια της ΠΑΕ Παναθηναϊκός στην ομάδα μπάσκετ για το Κύπελλο: «Ο τίτλος είναι πράσινος»!

Τα σχόλια στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 για τη νίκη του Ολυμπιακού κόντρα στον Παναιτωλικό

Εκνευρισμένος ο Αναστασίου στη συνέντευξη Τύπου, δεν δέχθηκε ερωτήσεις

Πιρόλα: «Ευχαριστώ τον κόσμο για την στήριξή του - Θα δώσουμε τα πάντα για την ανατροπή με Λεβερκούζεν»

Μεντιλίμπαρ: «Πρέπει να τελειώνουμε νωρίτερα τη δουλειά και να μην δίνουμε δικαιώματα στον αντίπαλο»