Απίθανο φέρεται από πορτογαλικό δημοσίευμα το ενδεχόμενο να ξαναφορέσει ο Ρούμπεν Σεμέδο τη φανέλα του Ολυμπιακού. Όπως αναφέρει το περιοδικό «Novo», ο 27χρονος αμυντικός δεν θέλει να ξαναπαίξει στους Πειραιώτες κι εκείνοι τον έχουν ειδοποιήσει να βρει ομάδα.

Σύμφωνα με την ίδια πηγή, την περίπτωσή του παρακολουθούν ήδη οι Πόρτο και Μπενφίκα, οι οποίες μάλιστα παρουσιάζονται να έχουν κάνει και κάποιες ανεπίσημες επαφές.

Εξάλλου, όπως αναφέρεται, οι απαιτήσεις των «ερυθρόλευκων» έχουν πέσει σε σχέση με τα 12-13 εκατ. ευρώ που ζητούσαν και κυμαίνονται τώρα στα 8-9 εκατ. ευρώ.

Τονίζεται, δε, ότι η αγωνιστική απραξία του Σεμέδο μπορεί να συμβάλλει στο να περικοπεί κι άλλο η τιμή του και εκτιμάται ότι ένα πιθανό deal μπορεί να γίνει και με 5 εκατ. ευρώ.

Σε κάθε περίπτωση οι δυο μεγάλες πορτογαλικές ομάδες φέρονται να περιμένουν στη γωνία, αφού ο Ζόρζε Ζεσούς γνωρίζει τον Σεμέδο και θέλει να συνεργαστεί ξανά μαζί του στην Μπενφίκα, ενώ και ο Σέρτζιο Κονσεϊσάο θα τον ήθελε στην Πόρτο μετά τον δανεισμό του Ντιόγκο Λέιτε στην Μπράγκα.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Η παρακάμερα της ΑΕΚ με ΠΑΟΚ: Η εναλλαγή συναισθημάτων

Τσακίρης: «Σε λίγο θα ακούσουμε ότι τσακωνόταν με… δικούς του ο Αλμέιδα - Τι έγινε όταν ο Λουτσέσκου χαστούκισε παίκτη;»

Παναθηναϊκός: Αποφόρτιση για Ιωαννίδη, Μπακασέτα και Τσέριν, ατομικό Μπερνάρ-Χουάνκαρ

Νικολογιάννης: «Προέχει για τον Παναθηναϊκό να μη φτάσει από την αποτυχία στην καταστροφή-Να βγει η χρονιά όπως πρέπει»

Βόλος: «Ήρθε η ώρα ο σύλλογος να γυρίσει σελίδα - Η μόνη προϋπόθεση για μεταβίβαση της ΠΑΕ»

Εξώδικο Ολυμπιακού από Κούγια σε ΕΠΟ και ποδοσφαιρικό εισαγγελέα: Ζητά να ασκηθεί δίωξη στον Αλμέιδα

Τσορμπατζόγλου: «Παντού... ΑΕΚ ήταν γύρω από τον πάγκο της, όχι πρώτη φορά που δεν ήταν ήρεμος ο Αλμέιδα»

Αθανασίου: «Εσωτερική αντίδραση για να πάει έτοιμος στα ματς που παίζει τη χρονιά ο Παναθηναϊκός-Δε φεύγει ο Τερίμ τώρα»

ΟΦΗ: Ο Μπούσης συναντήθηκε με Κασσελάκη και Τάιλερ χαρίζοντάς τους από μία φανέλα της ομάδας

Βόλος: Θα μοιράσει αρνιά ενόψει Πάσχα σε οικογένειες που έχουν ανάγκη