Stoiximan Super League

Οι επαφές Σεμέδο-Ζέσους και ο... φίλος που τον φτιάχνει για την Μπενφίκα

Το sportfm.gr έχει το ρεπορτάζ για το μέλλον του Ρούμπεν Σεμέδο, τις επαφές του με τον Ζορζ Ζέσους, το "όχι" της Σπόρτινγκ Λισαβόνας και τον ρόλο του προέδρου της Εστρέλα.

Ο Ρούμπεν Σεμέδο συνεχίζει να μην υπολογίζεται από τον Ολυμπιακό. Ο Πορτογάλος στόπερ έχει τεθεί εκτός ομάδας μετά το δεύτερο ματς στα προκριματικά του Champions League με την Λουντογκόρετς, ενώ ακολούθησαν τα μπλεξίματα με τη δικαιοσύνη και ο 27χρονος συνεχίζει να ψάχνεται.

Τι έχει η συνέχεια για τον Σεμέδο; Όλα δείχνουν... Μπενφίκα! Ο Σεμέδο προπονείται με την Εστρέλα ντε Μαδέιρα, ομάδα που αγωνίζεται στην δεύτερη κατηγορία του πορτογαλικού πρωταθλήματος και εδρεύει νοτιοδυτικά της Λισαβόνας! Ωστόσο, από πίσω κρύβεται ο Ζορζ Ζέσους. Συγκεκριμένα, ο πρόεδρος της ομάδας, Αντρέ Ζεράλδες, διατηρεί στενές επαφές με τον τεχνικό της Μπενφίκα, προσπαθώντας να κρατήσει τον Σεμέδο για... χάρη του φίλου του σε καλή κατάσταση.

Από την μεριά του, ο Ζορζ Ζέσους έχει μιλήσει αρκετές φορές με τον Ρούμπεν Σεμέδο, σε σημείο που οι δυο τους έχουν βρει μια κοινή γραμμή για να συνεργαστούν τον ερχόμενο Γενάρη. Ο Ζέσους έχει αναφέρει στον Σεμέδο πως θεωρεί ότι με το ειδικό πρόγραμμα που ακολουθεί και στη συνέχεια λαμβάνοντας μέρος στις προπονήσεις της ομάδας, ανεβάζοντας ρυθμούς, θα μπορέσει να βοηθήσει σημαντικά και μάλιστα άμεσα. Αμφότεροι έχουν συμφωνήσει πως θέλουν να συνεργαστούν, αρχής γενομένης από τον Ιανουάριο. Ο Ζέσους τον θέλει εδώ και ενάμιση χρόνο, ο Σεμέδο πλέον επιθυμεί και αυτός να επιστρέψει στην πατρίδα του.

Η Μπενφίκα θέλει πάντως να φτάσει σε συμφωνία με τον Ολυμπιακό ως το πρωτο δεκαπενθήμερο του Δεκεμβρίου, ώστε να έχει το συντομότερο δυνατόν τον Πορτογάλο στόπερ κοντά της. Η Σπόρτινγκ Λισαβόνας από την μεριά της κάνει ξεκάθαρο πως δεν ασχολείται με την υπόθεση του Σεμέδο, σε επικοινωνία που είχε το sportfm.gr μαζί τους. Συγκεκριμένα ανέφεραν πως δεν υπάρχει ούτε ενδιαφέρον, ούτε κάτι αντίστοιχο, βάζοντας φινάλε στη φημολογία. Όσον αφορά την Πόρτο, δύσκολα θα ασχοληθεί μαζί του παρότι πιθανότατα θα ψαχτεί για στόπερ, βλέποντας και την Μπενφίκα να έχει το πάνω χέρι στην υπόθεση του.

Και κάποια... tips στην όλη υπόθεση και όχι μόνο.

*Στην Μπενφίκα θεωρούν πως μπορούν να αποκτήσουν τον Σεμέδο με ένα ποσό στα 4,5-5 εκατομμύρια ευρώ. Το περισσότερο που μπορούν να φτάσουν είναι τα 6 εκατ. ευρώ, ποσό το οποίο φαίνεται πως είναι και το ταβάνι της.

Σεμέδο έχει πάντως κρούσεις και από ομάδες της Ασίας. Μια από αυτές από το Κατάρ, που φιγουράρει στην πρώτη τριάδα της βαθμολογίας. Προς το παρόν τις έχει αφήσει όλες στην άκρη, αν δεν καταφέρει να επιστρέψει στην πατρίδα του τότε ο Πορτογάλος θα τις εξετάσει!

Ρικάρντο Σέου, τεχνικός της Εστρέλα, είχε προταθεί το καλοκαίρι σε αρκετές ελληνικές ομάδες, αλλά τελικά δεν προκρίθηκε πουθενά η περίπτωσή του.

Νιούκαστλ είχε στην 4η θέση της λίστας της τον Πέδρο Μαρτίνς, επιβεβαιωμένα. Ο Έμερι πρώτη επιλογή, ο Χάουι δεύτερη, ο Φονσέκα παρέμενε τρίτη. Πάντως δεν υπήρξε η παραμικρή επαφή των ανθρώπων της με την πλευρά του Μαρτίνς, η οποία υποστήριζε χαρακτηριστικά πως άλλη μια φορά ακούγονται ανυπόστατες φήμες για ομάδα της Premier League και ο ίδιος σέβεται το συμβόλαιό του με τον Ολυμπιακό.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x