Με προβλήματα τραυματισμών αποχώρησαν ο Αχμέντ Χασάν και ο Ματιέ Βαλμπουενά από το χθεσινό παιχνίδι του Ολυμπιακού με την ΑΕΛ στο Αλκαζάρ για την τελευταία αγωνιστική της κανονικής διάρκειας της Σούπερ Λίγκας.

Ο Αιγύπτιος λίγα λεπτά μετά το προβάδισμα που έδωσε στους Πειραιώτες, ευστοχώντας σε εκτέλεση πέναλτι, ξάπλωσε στο χορτάρι και έπιασε τον αριστερό οπίσθιο μηριαίο.

Αν και οι πρώτες εκτιμήσεις δεν δείχνουν πως πρόκειται για κάτι σοβαρό, υπάρχει ένα μεγάλο ερωτηματικό αν θα είναι στο 100% για τη ρεβάνς με την Άρσεναλ στο Λονδίνο για τη φάση των «16» του Europa League.

Κάτι ανάλογο συνέβη και με τον Ματιέ Βαλμπουενά. Ο Γάλλος σταρ προς το τέλος του αγώνα ένιωσε μία ενόχληση στον μηρό και έκανε νόημα στον πάγκο για το πρόβλημά του. Μάλιστα, η δυσφορία του ήταν εμφανής και μετά τη λήξη της αναμέτρησης στη Λάρισα.

Τόσο ο Χασάν όσο και ο Βαλμπουενά θα υποβληθούν σήμερα σε εξετάσεις, ώστε να γίνουν γνωστά τα ακριβή προβλήματα που αντιμετωπίζουν και να φανεί αν μπορούν να υπολογίζονται από τον Πέντρο Μαρτίνς για το παιχνίδι στο «Έμιρεϊτς».

Όσον αφορά τον Ουσεϊνού Μπα, ο Σενεγαλέζος στόπερ φαίνεται πως είναι σε καλή κατάσταση, αφού προφυλάχθηκε στο χθεσινό ματς με την ΑΕΛ και είναι αρκετές οι πιθανότητες να ξεκινήσει απέναντι στους Λονδρέζους.

Τέλος, ευχάριστα ήταν τα νέα για την κατάσταση του Αβραάμ Παπαδόπουλου και του Μάριου Βρουσάι. Και οι δύο παίκτες προπονήθηκαν κανονικά, όμως ο διεθνής εξτρέμ δεν τίθεται ακόμα θέμα επιστροφής του στις υποχρεώσεις της ομάδας. Ο Αβραάμ, από τη μεριά του, δεν πρέπει να αποτελέσει έκπληξη αν βρίσκεται στον πάγκο του αγώνα με την Άρσεναλ.

Διαβάστε ακόμη

Έγραψε ιστορία ο Ολυμπιακός: Γκολ σε όλα τα ματς της Super League
Η κριτική του Ολυμπιακού: Έδωσαν πολλοί από λίγα
Μαρτίνς: «Η κούραση είναι εμφανής στην ομάδα μας»

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube