Stoiximan Super League

Η κριτική του Ολυμπιακού: Έδωσαν πολλοί από λίγα

Ο έλεγχος των ποδοσφαιριστών του Ολυμπιακού για την αναμέτρηση με την ΑΕΛ.

Σε ένα παιχνίδι στο οποίο δύσκολα βρίσκεις κάποιον παίκτη του που να υστέρησε, αλλά παράλληλα και κάποιον που να «έλαμψε», ο Ολυμπιακός επικράτησε 3-1 της ΑΕΛ στη Λάρισα για την 26η αγωνιστική της Super League, η οποία ήταν και τελευταία της κανονικής περιόδου. Το sport-fm.gr ακτινογραφεί την παρουσία των ποδοσφαιριστών του Πέδρο Μαρτίνς στο Αλκαζάρ.

Δείτε τη βαθμολογία των «ερυθρόλευκων» με άριστα το 10:
Σα (5): Θετική παρουσία αυτήν τη φορά, υπό την έννοια ότι δεν έχει σημαντική ευθύνη σε γκολ, αλλά και πάλι δεν κράτησε ανέπαφη την εστία του. Ξανά από στατική φάση. Έχει μια καλή απόκρουση σε σουτ του Ντουρμισάι στο 42’ από καλή θέση. Δεν κρύβεται το γεγονός ότι του λείπει η αυτοπεποίθηση.

Ανδρούτσος (6): Καλή παρουσία και με γκολ για τον 24χρονο ποδοσφαιριστή, που έδειξε αρκετά ορεξάτος ξανά. Αν έλειπαν και τα αρκετά λάθη…

Παπασταθόπουλος (6): Καλή εμφάνιση από τον έμπειρο αμυντικό δίχως να εντυπωσιάσει αυτήν τη φορά, αφού δεν χρειάστηκε.

Εμβιλά (6): Σταθερός και καλός όσο χρειάστηκε ο Εμβιλά, δίχως να χρειαστεί να κάνει όση δουλειά του αναλογεί σε άλλα ματς.

Χολέμπας (5): Έκανε τα βασικά, δεν είχε ιδιαίτερα θέματα, αφού ο Ακούνια έβγαινε στην άλλη πλευρά, έχει και το γύρισμα στο 3-0 στον Μασούρα, που δίνει έτοιμο γκολ στον Ελ Αραμπί.

Μπουχαλάκης (6): Είναι σταθερά για τον Ολυμπιακό, είναι αθόρυβος εργάτης και έκανε την πιο ήσυχη δουλειά που έχει κάνει εδώ και καιρό. Δεν χρειάστηκε να καταπιει πολλά χιλιόμετρα αυτήν τη φορά, αλλά του πιστώνεται το γεγονός ότι έχει μοιράσει ωραία το παιχνίδι και πάλι, όπως στην κεφαλιά του Μασούρα στο 74’.

Σίλβα (5): Ο κλασικός Σίλβα. Με ποιότητα, αλλά χωρίς διάρκεια στο παιχνίδι του.

Φορτούνης (6): Θετικό, έπαιξε όσο έπρεπε κι αυτός. Έδωσε έτοιμο γκολ στον Μασούρα στο 55, ασχέτως αν δεν βρήκε δίχτυα ο συμπαίκτης του.

Ραντζέλοβιτς (5): Όχι πολλά πράγματα από τον Σέρβο. Ψάχνεις να βρεις σε ποιες φάσεις είχε συμμετοχή και το μυαλό σου πάει μόνο στο σουτ πάνω στον Νάγκι στο 14’.

Χασάν (7): Έπαιξε 32 λεπτά και πρόλαβε να κερδίσει πέναλτι, να το εκτελέσει εύστοχα και να τραυματιστεί. Γεμάτη εμφάνιση με θετικό πρόσημο για τον Αιγύπτιο, παρότι η τελευταία γεύση είναι που σου μένει.

Ελ Αραμπί (7): Ξανά γκολ, ίσως από τα πιο εύκολα στην καριέρα του στην Ελλάδα. Έπαιξε σχεδόν μισή ώρα και βρήκε δίχτυα.

Σουρλής (6): Θετικός γενικά, δίχως πολλή συμμετοχή, διότι μπήκε σε σημείο που είχαν σχεδόν κριθεί τα πάντα. Του τη χάλασε ο Ντουρμισάι στο 67ο λεπτό, αφού του πήρε την μπουκιά απ’ το στόμα.

Μασούρας (6): Δείχνει πάντα μπόλικη διάθεση, κάνει πολλά χιλιόμετρα, πολλή δουλειά και αδικεί την προσπάθειά του. Χάνει και πάλι σημαντική ευκαιρία στο 55’, ασχέτως, αν έκανε το φόλοου ο Ανδρούτσος μετά, για το 2-0. Δίνει ασίστ στον Ελ Αραμπί στο 3-0.

Μπρούμα (4): Έχει μπει σε σημείο που έχει κριθεί ουσιαστικά το παιχνίδι, αλλά δεν έδωσε πράγματα επιθετικά και σε 32’ λεπτά αγώνα, έχει προλάβει να κάνει 6(!) λάθη

Κάιπερς (4): Αόρατος ο Βέλγος, δεν εκμεταλλεύτηκε την ευκαιρία που του δόθηκε, δεν απείλησε και δεν τον ένιωσε η άμυνα της ΑΕΛ.

Βαλμπουενά (-): Έπαιξε ελάχιστα και δεν μπορεί να κριθεί. Μπήκε στο 82’ και τις καθυστερήσεις τις έβγαλε κουτσαίνοντας λόγω ενοχλήσεων.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x