Οι περισσότερες διαθέσιμες επιλογές στο κέντρο επιτρέπουν στον Πέδρο Μαρτίνς να επαναφέρει το αγαπημένο του 4-3-3 στη διάταξη του Ολυμπιακού για τη ρεβάνς της Τρίτης με τη Λουντογκόρετς στη Βουλγαρία για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Champions League.

Δεδομένου ότι ο Εμβιλά είναι έτοιμος για να βγάλει όλο το ματς, ενώ και ο Μπουχαλάκης είναι ξανά ετοιμοπόλεμος, ο Πορτογάλος προπονητής φαίνεται πως θα επιστρατεύσει τριάδα στο κέντρο. Οι Εμβιλά και Καμαρά θεωρούνται σίγουροι, ενώ ο Μπουχαλάκης φαίνεται πως θα διεκδικήσει μια θέση με τον Κούντε.

Στην άμυνα ο Παπασταθόπουλος όλα δείχνουν πως θα κάνει την πρώτη του επίσημη εμφάνιση με παρτενέρ τον Σεμέδο. Ο Ανδρούτσος έχει τον πρώτο λόγο για το δεξί άκρο της άμυνας και ο Ρέαμπτσιουκ, που ξεπέρασε τις ενοχλήσεις στο αριστερό πόδι, θα πάρει το άλλο άκρο. Μπροστά ο Μασούρας και ο Βαλμπουενά θα υποστηρίζουν τον Ελ Αραμπί, που θα παίξει στην κορυφή της επίθεσης, από την αρχή αυτή τη φορά.

Ίσως το μεγαλύτερο ερωτηματικό υπάρχει για τη θέση του τερματοφύλακα. Ο Τζολάκης έχει ανταποκριθεί περίφημα, αλλά ο Βατσλίκ μετρά πλέον αρκετές εβδομάδες προπονήσεων και ίσως προτιμηθεί η δική του εμπειρία κάτω από τα δοκάρια σε ένα ματς με τόση πίεση.

Στη σημερινή και αυριανή προπόνηση θα υπάρχει ακόμη πιο ξεκάθαρη εικόνα για το πλάνο του Πέδρο Μαρτίνς, ο οποίος έχει πλήθος επιλογών και ουσιαστικά δεν υπολογίζει μόνο στους τραυματίες Φορτούνη και Τικίνιο (με τον Βραζιλιάνο να είναι και τιμωρημένος).

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Σε πολύ καλό δρόμο για επέκταση του συμβολαίου του Νίκολιτς η ΑΕΚ!

Λουτσέσκου: «Μένω στον ΠΑΟΚ - Δεν θα είχα πρόβλημα αν η διοίκηση αποφασίσει να αποχωρήσω»!

«Ματιές της Σάο Πάολο προς τον Μάνσα»

Τσορμπατζόγλου: «Ο ΠΑΟΚ είτε θα αποκτήσει δανεικό τον Γιακουμάκη, είτε θα ψάξει για κάτι άλλο»

Δεσύλλας: «Τα ονόματα που παίζουν για τον Παναθηναϊκό - Εκεί θα πέσει το βάρος στις μεταγραφές»

Τσανάκας: «Ίσως κλείσει μέσα στο 48ωρο ο Λόπεθ - Ψηλά στη λίστα και ο Πεδρόσα»

Τσακίρης: «Για αυτό είναι σημαντικό που υπέγραψε έως το 2030 ο Ζούμπκοφ - Τι ισχύει με τους νέους για το Κύπελλο»

Παναιτωλικός: Αποχωρεί από την ομάδα ο Μάκης Μπελεβώνης

Παναθηναϊκός: Τόσα χρήματα ζητάει ο πρόεδρος της Στεάουα για να παραχωρήσει τον Τιρνοβάνου

Η τελευταία τους επιθυμία ήταν ο Παναθηναϊκός: Φίλοι της ομάδας ζήτησαν να σκορπιστεί η τέφρα τους στο νέο γήπεδο