Χωρίς τον Σωκράτη Παπασταθόπουλο θα ολοκληρώσει την κανονική περίοδο της Stoiximan Super League ο Ολυμπιακός.

Ο πολύπειρος στόπερ είχε αποβληθεί στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό και επρόκειτο να εκτίσει την ποινή του στον επαναληπτικό ημιτελικό Κυπέλλου με την ΑΕΚ. Ωστόσο από τη στιγμή που αναβλήθηκε το παιχνίδι της Τετάρτης, ο 34χρονος άσος θα εκτίσει την τιμωρία του στο ντέρμπι με την «Ένωση» στην Opap Arena την ερχόμενη Κυριακή (19:00) για την τελευταία αγωνιστική.

Κι αυτό γιατί ο αρχηγός των Πειραιωτών είχε ήδη δηλωθεί να εκτίσει την τιμωρία από τις τέσσερις κίτρινες κάρτες που συμπλήρωσε στο παιχνίδι της Κυριακής με τον Λεβαδειακό στο «Γ. Καραϊσκάκης» για την 25η αγωνιστική.

Πλέον ο Παπασταθόπουλος θα είναι διαθέσιμος για τη ρεβάνς Κυπέλλου με την ΑΕΚ, που μοιάζει πιθανό να οριστεί εντός του Απριλίου.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Πανσερραϊκός: «Είναι ντροπή αυτό που γίνεται και σήμερα για το ελληνικό πρωτάθλημα»

Τσορμπατζόγλου: «Ο ΠΑΟΚ δείχνει αξιοσημείωτη σταθερότητα μέσα σε ένα πάρα πολύ δύσκολο πρόγραμμα»

Ντέμης: «Η ΑΕΚ είχε καλύτερες και περισσότερες ευκαιρίες από τον ΠΑΟΚ για να νικήσει»

Ντέμης για αποβολή Όζμπολτ: «Οδηγήθηκε σε λάθος ο διαιτητής από την αντίδραση του Τζολάκη, ούτε καν φάουλ δεν είναι»

Τσακίρης: «Δεν μπορεί να αισθάνεται ικανοποιημένη με τον βαθμό στην Τούμπα η ΑΕΚ, έχασε μια μεγάλη ευκαιρία»

Ντέμης για τις αποδοκιμασίες στον Μπακασέτα: «Εγώ είχα παραιτηθεί για αυτόν τον λόγο» - Τι είπε για Μπενίτεθ

Σαραγόσα: «Όταν μιλάω με προπονητές του εξωτερικού, γελούν με αυτά που συμβαίνουν στην Ελλάδα»

Τσανάκας: «Ξεκάθαρο μήνυμα στήριξης, πίστης, αλλά και απαίτησης από τον Μαρινάκη»

Κέρκεζ: «Δεν είναι δίκαιο το αποτέλεσμα, κάναμε παιδικά λάθη»

Το τρελό φινάλε στο Περιστέρι: Από τη φωτοβολίδα του Μουτουσαμί στο 87', στην κεφαλιά-οβίδα του Τεϊσέιρα στο 92'!