Stoiximan Super League

Νικολακόπουλος: «Αυτή θα είναι η ενδεκάδα αν ο Μίτσελ κάνει αυτό που είπε»

Ακούστε τα τελευταία νέα του Ολυμπιακού από τον Κώστα Νικολακόπουλο στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

Τα τελευταία νέα του Ολυμπιακού ενόψει του αυριανού (05/03, 16:00) αγώνα με τον Λεβαδειακό, για την 25η αγωνιστική της Stoiximan Super League, μετέφερε ο Κώστας Νικολακόπουλος στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

«Ο Ολυμπιακός, έχοντας ακόμα μία βαθμολογική απώλεια στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, δεν έχει περιθώρια για άλλη απώλεια. Πρέπει να πάει με την ίδια βαθμολογική διαφορά στη Νέα Φιλαδέλφεια για το ματς της τελευταίας αγωνιστικής της κανονικής περιόδου», ανέφερε αρχικά ο ρεπόρτερ της ομάδας.

«Ο Λεβαδειακός είναι μία ομάδα, που έχει αλλάξει προπονητή και αυτό αλλάζει τα δεδομένα του. Είδαμε και με τη Λαμία πόσο είχε δυσκολευτεί ο Ολυμπιακός. Και ο Λεβαδειακός ψάχνει σε κάθε ματς βαθμό ή βαθμούς και θα πρέπει η ομάδα του Μίτσελ να μπει με αποφασιστικότητα στο παιχνίδι», πρόσθεσε.

Στη συνέχεια, υπογράμμισε: «Εκτός είναι ο Ροντινέι, ο Παπασταθόπουλος, ο Εμβιλά είναι τραυματίας, ο Γκάρι δεν παίζει, εκτός είναι ο Χάμες, που κατά πάσα πιθανότητα δεν θα παίξει. Υπάρχει ένα μικρό ενδεχόμενο μήπως είναι στον πάγκο και πάρει λίγο χρόνο συμμετοχής για να πάρει ρυθμό».

Και συνέχισε, λέγοντας: «Κυρίως το πρόβλημα είναι του Χουάνγκ και του Μπακαμπού, που είναι στο όριο των καρτών και αν κιτρινιστούν δεν θα παίξουν με την ΑΕΚ, όπου δεν υπολογίζεται ο Σωκράτης, ο Εμβιλά και θα μαζεύονται αρκετές οι απουσίες».

Ακούστε την πιθανή ενδεκάδα που αναμένεται να ξεκινήσει με τους Βοιωτούς:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x