Κώστας Νικολακόπουλος

Το απίστευτο ντόμινο με τις τιμωρίες του Σωκράτη στον Ολυμπιακό

Ο Κώστας Νικολακόπουλος εξηγεί μέσα από το sport-fm.gr γιατί ο Παπασταθόπουλος χάνει και τα δύο τελευταία παιχνίδια του Ολυμπιακού στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος.

· Μία απίστευτη καραμπόλα έφερε την απουσία, λόγω τιμωρίας, του Παπασταθόπουλου από το ντέρμπι της τελευταίας αγωνιστικής με την ΑΕΚ.

· Προσέξτε:

· Ο Παπασταθόπουλος συμπλήρωσε τέσσερις κίτρινες κάρτες στον αγώνα Λαμία-Ολυμπιακός την προπερασμένη αγωνιστική. Και δηλώθηκε να εκτίσει την ποινή της μίας αγωνιστικής στο παιχνίδι Ολυμπιακός-Λεβαδειακός, που είναι για μεθαύριο. Στη συνέχεια, όμως, αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα στα τελευταία λεπτά του ντέρμπι Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός την περασμένη αγωνιστική, άρα τιμωρήθηκε με αποκλεισμό από άλλο ένα παιχνίδι. Την τιμωρία από την αποβολή ο Σωκράτης επρόκειτο να την εκτίσει στο ματς Κυπέλλου της Τετάρτης με την ΑΕΚ, που όμως αναβλήθηκε λόγω του εθνικού πένθους και θα οριστεί μάλλον για τον Απρίλιο.

· Άρα, ο Σωκράτης χρωστούσε να εκτίσει δύο αγωνιστικές. Η τιμωρία από αποβολή αυτόματα πρέπει να εκτιθεί στο αμέσως επόμενο παιχνίδι. Ο Σωκράτης αποβλήθηκε με τον ΠΑΟ και το αμέσως επόμενο παιχνίδι που θα γίνει είναι αυτό με τον Λεβαδειακό. Άρα, πρέπει να εκτίσει την ποινή της αποβολής του αυτή την Κυριακή. Μόνο που στο ίδιο παιχνίδι είχε δηλωθεί και να εκτίσει την ποινή του! Τι έγινε;

· Ο κανονισμός δεν είναι ξεκάθαρος και συγκεκριμένος για τέτοιες περιπτώσεις, όμως αναπόφευκτα προέκυψε το εξής: ο Σωκράτης εκτίει με το Λεβαδειακό την ποινή της μίας αγωνιστικής λόγω αποβολής και εκτίει με την ΑΕΚ την ποινή της μίας αγωνιστικής λόγω καρτών, παρότι είχε αρχικά δηλωθεί να εκτίσει την ποινή λόγω καρτών στο ματς με το Λεβαδειακό!

Νικολακόπουλος: Το απίστευτο ντόμινο με τιμωρίες Σωκράτη

· Πού ταιριάζει το «αναπόφευκτα»; Ότι δεν υπάρχει άλλη αγωνιστική για να εκτιθεί η ποινή λόγω καρτών! Η κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος τελειώνει την άλλη Κυριακή με το ΑΕΚ-Ολυμπιακός, άρα δεν υπάρχει άλλο ματς να επιλέξει ο Ολυμπιακός για την έκτιση της ποινής!

· Το ακόμη πιο κωμικό και θλιβερό στην όλη ιστορία του απίστευτου αυτού μπερδέματος είναι ότι εάν η ΕΠΟ όριζε για την προσεχή Τετάρτη το Ολυμπιακός-ΑΕΚ για το Κύπελλο, ο Παπασταθόπουλος θα έπαιζε κανονικά, αλλά και πάλι δεν θα έπαιζε στο ΑΕΚ-Ολυμπιακός! Διότι, δεν θα ίσχυε το σενάριο να εκτίσει την ποινή λόγω κίτρινων στο ματς με το Λεβαδειακό και την ποινή λόγω αποβολής στο ματς Κυπέλλου, επειδή πρώτα πρέπει να εκτίεται η ποινή της αποβολής και μετά των καρτών.

· Βεβαίως, δεν θα υπήρχε κανένα περίεργο μπλέξιμο αν γίνονταν κανονικά προχθές το Ολυμπιακός-ΑΕΚ για το Κύπελλο. Ο Σωκράτης θα εξέτιε εκεί την ποινή του λόγω αποβολής, θα εξέτιε με το Λεβαδειακό μεθαύριο και την ποινή λόγω κίτρινων και την ερχόμενη αγωνιστική θα ήταν διαθέσιμος για το ΑΕΚ-Ολυμπιακός…

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x