Την ικανοποίησή του για την εμφάνιση, αλλά και τη νοοτροπία που έδειξε ο Άρης στο παιχνίδι με τον Απόλλωνα (5-0) παρουσιάστηκε ο Σάββας Παντελίδης.

Ο τεχνικός των «κίτρινων» σημείωσε ότι έγινε κουραστικός -προσπαθώντας να πείσει τους παίκτες του ότι θα ήταν σημαντικό ματς- ωστόσο είδε ότι η επιμονή του… έπιασε τόπο.

Παρόλα αυτά, απέφυγε να μιλήσει για τον στόχο της πεντάδας ή αν μπορεί ο Άρης να μπει σφήνα και στην τετράδα, ενώ δήλωσε χαρούμενος για την κλήση των Σιώπη-Βαλεριάνου στην Εθνική.

Αναλυτικά όσα είπε ο Παντελίδης

Για την εμφάνιση του Άρη: «Μπορεί να έγινα κουραστικός αυτή την εβδομάδα με τα παιδιά, προσπαθώντας να τους πείσω ότι είναι ακόμη ένα σημαντικό παιχνίδι. Ήταν πιστοί στο πλάνο, είδα παίκτες μετά το 4-0 να πιέζουν δύο-δύο πάνω στη μπάλα.

Εκεί που έπρεπε είχαν υπομονή, είχαν συνεργασίες και από την ώρα που βάλαμε το δεύτερο γκολ ήταν όλα πολύ εύκολα. Συγχαρητήρια στα παιδιά για την εμφάνιση, ευχαριστούμε τον κόσμο για την βοήθεια. Με σοβαρότητα από αύριο, κοιτάζουμε το επόμενο ματς».


Για το αν κλείδωσε η πεντάδα: «Τα παιχνίδια είναι τόσα που δεν έχει κλειδώσει. Όταν δεν θα μπορεί να μας φτάσει ο έκτος, τότε θα πούμε ότι κλείδωσε».

Για ενδεχόμενο πλεονέκτημα της τετράδας: «Δεν βλέπω τίποτα. Με ενδιαφέρει η νοοτροπία της ομάδας και το επόμενο ματς. Στόχος μας είναι να παρουσιαστούμε λίγο καλύτεροι στο επόμενο παιχνίδι».

Για την εμφάνιση των ποδοσφαιριστών που πέρασαν ως αλλαγή στο παιχνίδι: «Είναι πάρα πολύ σημαντικό για έναν προπονητή να έχει βοήθεια από τον πάγκο. Όταν από τις τρεις αλλαγές σκοράρουν οι δύο, κερδίζουν ψυχολογία. Θα τους χρειαστούμε όλους στη συνέχεια».

Για την κλήση Σιώπη-Βαλεριάνο και την διακοπή: «Δεν μπορούμε να είμαστε σίγουροι αν θα μας κάνει καλό ή κακό. Επειδή πάντα βλέπω την ομάδα σαν οικογένεια μου και χαίρομαι που δύο παιδιά μέσα από την οικογένεια μου βρίσκονται στην εθνική ομάδα».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Ο Στρακόσα πανηγύρισε, ο πατέρας του αποκάλυψε το… χαμένο deal με την ΑΕΚ!

Το εκπληκτικό drone-βίντεο από τη φιέστα τίτλου της ΑΕΚ στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6!

Ηλιόπουλος και κόσμος της ΑΕΚ έγιναν ένα: Το «Αγάπα με» και η αποθέωση στη σουίτα

Καραπαπάς: «Άλλοι φωνάζουν το όνομα του Αλμέιδα σε 6άρα, άλλοι του Μεντιλίμπαρ σε 1-1 - Το λες και Σύνδρομο Στοκχόλμης»

Πήλιος: «Δικαιώθηκα για όσα έχω περάσει, δεν είναι εύκολο για εμάς που τα ακούμε πιο πολύ»

Τα σχόλια στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 για το φινάλε των playoffs και την πρωταθλήτρια ΑΕΚ

«Μια αγκαλιά μπορεί να σώσει ζωές»: Συγκλονιστικός Ρότα, έστειλε μήνυμα για τις αυτοκτονίες των δύο 17χρονων!

Αθανασίου: «Το διαφορετικό ''κατόρθωμα'' του Παναθηναϊκού του Μπενίτεθ»

Προσωρινή ανησυχία με το παιδί του Μουκουντί που χάθηκε - Πανηγύρισε όλο το γήπεδο όταν βρέθηκε!

Στον ουρανό της Νέας Φιλαδέλφειας το 14ο πρωτάθλημα της ΑΕΚ!

TAGS: Άρης