Ο Παναθηναϊκός AKTOR έκανε το χρέος του κόντρα στην Άλμπα Βερολίνου και τερμάτισε οριστικά δεύτερος στη βαθμολογία της Ευρωλίγκας.

Πλέον, οι «πράσινοι» θα αντιμετωπίσουν την ομάδα που θα τερματίσει 7η στα play-in, η οποία θα είναι είτε η Μακάμπι Τελ Αβίβ, είτε η νικήτρια του αυριανού (12/04) ματς Βίρτους Μπολόνια-Μπασκόνια. Η ομάδα που θα επικρατήσει στην αναμέτρηση αυτή, θα παίξει με τους Ισραηλινούς νοκ άουτ αγώνα στο Βελιγράδι (όπου δίνει τους αγώνες της η Μακάμπι λόγω του πολέμου) για την 7η θέση.

Παράλληλα, η επικράτηση του Παναθηναϊκού AKTOR σημαίνει πως ο Ολυμπιακός δεν μπορεί πλέον να κατακτήσει το πλεονέκτημα έδρας. Οι «ερυθρόλευκοι» θα τερματίσουν 5οι και θα παίξουν με Μπαρτσελόνα σε περίπτωση νίκης επί της Φενέρ στο ΣΕΦ, ενώ θα βρεθούν στην 6η θέση και θα αντιμετωπίσουν τη Μονακό αν ηττηθούν από τους Τούρκους. Σε αμφότερες τις περιπτώσεις, θα έχουν μειονέκτημα έδρας και θα ψάξουν (τουλάχιστον) ένα «διπλό».

Όσον αφορά το Final Four, αν ο Ολυμπιακός ηττηθεί από τη Φενέρ και βγει 6ος, τότε οι δύο ελληνικές ομάδες θα συναντηθούν στον ημιτελικό του Βερολίνου σε περίπτωση που φτάσουν μέχρι εκεί. Αντίθετα, σε περίπτωση που οι Πειραιώτες βγουν 5οι, τότε οι δύο «αιώνιοι» θα μπορούν να συναντηθούν μόνο στον τελικό της διοργάνωσης.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Αταμάν: «Είμαι τυχερός που έχω τον Σλούκα -Θα κάνω τα πάντα για να πετύχει η ομάδα»

O Λεσόρ επέλεξε ως αγαπημένη του φάση στη σεζόν το play με τον Γκριγκόνις στη νίκη του Παναθηναϊκού στο Μονακό!

Το απίθανο «πόστερ» κάρφωμα του Λεσόρ στον Πουαριέ αναδείχθηκε «πτήση» της σεζόν στην Euroleague

Η Euroleague θυμίζει στον κόσμο 4 clutch στιγμές του Σπανούλη σε Final Four ενόψει Βερολίνου

Τζένεραλ μάνατζερ Φενέρμπαχτσε: «Τυχεροί που πέφτουμε πάνω στον Παναθηναϊκό»

Χουάντσο: Hταν λες και έπαιζα με 7 κιλά παραπάνω - Aπό τις καλύτερες εμπειρίες της ζωής η ατμόσφαιρα του ΟΑΚΑ στο Game 5

Καλάθης: «Η καρδιά μου θα είναι πάντα στον Παναθηναϊκό, μπασκετικά και συναισθηματικά»

Γιασικεβίτσιους: «Αδύνατο να αγαπήσω ομάδα όπως τον Παναθηναϊκό»

Η φοβερή τάπα του Ράιτ στον Βέσελι ψηφίστηκε ως η Magic Moment της σεζόν στην Euroleague!

Παναθηναϊκός AKTOR: Δεν ανοίγει λόγω τηλεοπτικών δικαιωμάτων το ΟΑΚΑ στο Final 4