Euroleague

Αταμάν: «Με τον Δ. Γιαννακόπουλο έχουμε τον ίδιο χαρακτήρα, από την πρώτη στιγμή φάνηκε ότι θα κάνουμε τη διαφορά»

Οι δηλώσεις του Εργκίν Αταμάν μετά τη νίκη του Παναθηναϊκού AKTOR επί της Άλμπα Βερολίνου και την εξασφάλιση της 2ης θέσης της regular season της Ευρωλίγκας.

Τη δεύτερη θέση της regular season της Ευρωλίγκας «κλείδωσε» το βράδυ της Πέμπτης (11/04) ο Παναθηναϊκός AKTOR, ο οποίος επικράτησε με σκορ 84-75 της Άλμπα Βερολίνου στο «φλεγόμενο» ΟΑΚΑ για την 34η και τελευταία αγωνιστική της Ευρωλίγκας.

Μετά το τέλος του αγώνα, ο προπονητής των «πρασίνων», Εργκίν Αταμάν, δήλωσε υπερήφανος για την προσπάθεια των παικτών του καθ' όλη τη διάρκεια της χρονιάς, ενώ, αναφέρθηκε και στον ισχυρό άνδρα της ΚΑΕ, Δημήτρη Γιαννακόπουλο, τονίζοντας πως από την αρχή φάνηκε πως μαζί θα έκαναν τη διαφορά!


Αναλυτικά οι δηλώσεις του Εργκίν Αταμάν:

«Νιώθουμε πολύ όμορφα για το αποτέλεσμα της δουλειάς μας. Είμαι περήφανος γι΄ αυτά τα παιδιά. Βρήκαμε κίνητρα έχοντας πολλούς νέους παίκτες. Παίξαμε πολλά παιχνίδια, δεν είναι εύκολο να κερδίσεις ακόμη και στο γήπεδο σου, αλλά έχει σημασία ότι κάναμε ένα μεγάλο βήμα μπαίνοντας στα πλεϊ οφ. Πρέπει να πάμε βήμα – βήμα προς τον στόχο μας. Με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο, έχουμε τον ίδιο χαρακτήρα. Δουλέψαμε όλου μαζί για να πετύχουμε και από την πρώτη συνάντηση φάνηκε ότι μπορούμε να κάνουμε την διαφορά».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x