Για τον Παναθηναϊκό το αυριανό ματς με τον Άρη στο «Βικελίδης» (20:30) είναι ιδιαίτερα σημαντικό για πολλούς λόγους. Οι «πράσινοι» θέλουν να αφήσουν πίσω τους την ήττα από τον ΠΑΣ στα Γιάννενα, αλλά και ταυτόχρονα να αποκτήσουν πλεονέκτημα από έναν βασικό τους ανταγωνιστή, αρχικά για την είσοδο στα playoffs και εν συνεχεία για την έξοδο στην Ευρώπη.

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς αναμένεται αυτή τη φορά, σε αντίθεση με ό,τι έκανε στους Ζωσιμάδες, να προχωρήσει σε αρκετές αλλαγές, που μπορεί να είναι ακόμη και πέντε. Θέση στο βασικό σχήμα διεκδικούν με αξιώσεις ο Πούγγουρας αντί του Σάρλια στα στόπερ, ο Χατζηγιοβάνης αντί του Αϊτόρ σε ρόλο εξτρέμ, ο Αλεξανδρόπουλος είτε ως τρίτο χαφ αντί του Λούντκβιστ είτε αντί του Μαουρίσιο στον άξονα και ο Ιωαννίδης αντί του Καρλίτος για να απασχολήσει περισσότερο την αντίπαλη άμυνα.

Δεν θα είναι έκπληξη να παίξει από την αρχή ακόμη και ο Παλάσιος, που ο Γιοβάνοβιτς έκρινε και στα Γιάννενα ότι δεν ήταν απόλυτα έτοιμος για να παίξει περισσότερο από 25 λεπτά στο τέλος. Αν ο Αργεντινός πάρει θέση στο βασικό σχήμα, τότε είναι πολύ πιθανό ο Βιτάλ να φύγει από το αριστερό άκρο και να πάρει τη θέση του παίκτη πίσω από τον φορ.

Η προετοιμασία ολοκληρώνεται σήμερα και εν συνεχεία θα ανακοινωθεί η αποστολή που θα αναχωρήσει για τη Θεσσαλονίκη. Εκτός θα είναι και πάλι οι Κουρμπέλης και Σένκεφελντ.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Κάνγκουα: «Στόχος το πρωτάθλημα - Είμαι χαρούμενος για την καλή δουλειά που κάνουμε»

Ποντένσε για... έναν προπονητή: «Σε κάθε λάθος κάναμε τούμπες και τα αποτελέσματα μιλούν από μόνα τους»

Νίστρουπ: «Το να είμαστε τώρα στην κορυφή δεν σημαίνει κάτι, πρέπει να συνεχίσουμε έτσι»

Λέτο: «Δεν δεχτήκαμε μεγάλη πίεση, υπήρχαμε μέχρι την αποβολή»

Τα σχόλια στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 για τη νίκη του Παναθηναϊκού επί της Κηφισιάς

Το σκάσιμο της μπάλας μέσα από τη γραμμή και ο λόγος που δόθηκε το πέναλτι του Παναθηναϊκού

Νίστρουπ: «Δείξαμε την ποιότητά μας - Πρέπει να βελτιώσουμε ορισμένα πράγματα, αλλά είμαι ικανοποιημένος»

«Ο Λεβαδειακός παίρνει δανεικό τον Ποπέσκου από τη Στεάουα»

Νικολογιάννης: «Κάνγκουα και Καμαρά ξανά κινητήριοι μοχλοί, χάρμα ιδέσθαι ο Αντίνο - Πεντακάθαρο το πέναλτι»

Αθανασίου: «Ο Παναθηναϊκός καθάρισε με τετράδα-φωτιά στη μεσαία γραμμή»