Stoiximan Super League

Δεσύλλας: «Αυτά πρέπει να κάνει ο Παναθηναϊκός με Άρη για να το... γυρίσει»

Ο Διονύσης Δεσύλλας τόνισε μέσω του bwinΣΠΟΡ FM ότι ο Παναθηναϊκός πρέπει να δει διαφορετικά το ματς με τον Άρη, ενώ άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να υπάρξουν κάποιες αλλαγές.

Τα στοιχεία που καλείται να «διορθώσει» ο Παναθηναϊκός κόντρα στον Άρη για να επιστρέψει στις νίκες, ανέφερε στον «αέρα» του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Διονύσης Δεσύλλας, αφήνοντας «παράθυρο» για μέχρι τρεις αλλαγές στο βασικό σχήμα.

«Αυτή την φορά θα δούμε κάποιες αλλαγές στον Παναθηναϊκό, όχι πολλές. Θέση διεκδικεί ο Πούγγουρας αντί του Σάρλια, ο Χατζηγιοβάνης αντί του Αϊτόρ που δεν ήταν καλός στα Γιάννενα. Παίζεται μια θέση στα χαφ, του Λούντκβιστ που δεν ήταν καλός ούτε στην πρεμιέρα. Πρώτος στόχος είναι η νίκη, πρέπει να βγάλει αντίδραση ο Παναθηναϊκός. Δύο πράγματα θέλει: πρώτον δεν μπορεί να είναι στο παιχνίδι υποτονικός, πρέπει να μπει δυναμικά και δεύτερον να βρει τους χώρους για να δημιουργήσει ρήγματα», είπε μεταξύ άλλων.

Ο ρεπόρτερ του σταθμού σημείωσε ότι τόνισε ότι το ματς με τον Άρη θα είναι πιο δύσκολο από ότι με τον ΠΑΣ και πρέπει στο «τριφύλλι» να το δουν αλλιώς γιατί οι «κίτρινοι» είναι καλύτερη ομάδα, παίζουν διαφορετικά και έχουν μια δύσκολη έδρα.

Τέλος, ερωτηθείς για τον Παλάσιος ο Δεσύλλας ανέφερε ότι θα τον δούμε βασικό στο ματς του Παναθηναϊκού με τον Βόλο πιθανότατα, χωρίς να αποκλείεται να παίξει και αύριο βέβαια.

Ακούστε εδώ το ηχητικό:


Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x