Stoiximan Super League

Νικολογιάννης: «Καμία σχέση με Μπόλονι ο Παναθηναϊκός του Γιοβάνοβιτς»

Ο Τάσος Νικολογιάννης αναφέρθηκε μέσω του bwinΣΠΟΡ FM στην… παραφιλολογία που υπάρχει για τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς, εξηγώντας γιατί δικαιούται ψήφο εμπιστοσύνης στον Παναθηναϊκό.

Στην περιρρέουσα ατμόσφαιρα που θέλει τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς να είναι στο «στόχαστρο» μετά την ήττα του Παναθηναϊκού από τον ΠΑΣ Γιάννινα αναφέρθηκε στον «αέρα» του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Τάσος Νικολογιάννης, διαφοροποιώντας την θέση του.

«Ο προπονητής θα πρέπει να κρίνεται με ασφάλεια μετά από κάποια παιχνίδια, όταν έρχεται καλοκαίρι. Κανονικά μετά από μια “γεμάτη” χρονιά, αλλά επειδή εδώ υπάρχει μια κακή προηγούμενη σεζόν, υπάρχει και πίεση. Για εμένα αυτό που θα μετρήσει είναι να βλέπω κάτι διαφορετικό σε μια σειρά αγώνων, να βλέπω μια ομάδα να κάνει βήματα μπροστά. Με τον ΠΑΣ προσπάθησε να παίξει κυριαρχικό ποδόσφαιρο, αλλά δεν του βγήκε. Αν συνεχίσει αλλά δεν του βγει σε άλλα 6-7 ματς, θα πούμε ότι υπάρχει πρόβλημα. Καμία σχέση το ποδόσφαιρο που παίζει ο Παναθηναϊκός με Γιοβάνοβιτς, με εκείνο του Μπόλονι. Πέρυσι έπαιζε με… γιόμες, φέτος η μπάλα περνάει από τα χαφ. Είναι πάρα πολύ σημαντικό να βρει την “καλή” 11άδα του ρόστερ του, αν κι αυτό θα έρθει μέσω των αποτελεσμάτων», είπε μεταξύ άλλων.

Ο ρεπόρτερ του σταθμού στάθηκε στο ότι το παιχνίδι του «τριφυλλιού» με τον Άρη -που μια ομάδα με πάρα πολύ ποιότητα- είναι ιδιαίτερα κρίσιμο, ενώ ναι μεν θα βρει χώρους αλλά θα πρέπει να αναχαιτίσει και την επιθετική ικανότητα του αντιπάλου του.

Τέλος, ο Νικολογιάννης σημείωσε ότι ο Παλάσιος πρέπει σιγά-σιγά να αρχίσει να παίρνει χρόνο συμμετοχής στον Παναθηναϊκό.

Ακούστε εδώ το ηχητικό:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x