Πλήγμα με Σένκεφελντ στον Παναθηναϊκό. Εκτός προπονήσεων για έναν μήνα θα μείνει ο 30χρονος στόπερ του «τριφυλλιού», ο οποίος αποχώρησε «λαβωμένος» από τη ρεβάνς με τη Σλάβια.

Ο Ολλανδός τραυματίστηκε στη φάση που οι «πράσινοι» παραπονέθηκαν (και όχι άδικα όπως αποδεικνύεται) για πέναλτι και όπως διαπιστώθηκε σήμερα έχει υποστεί ρωγμώδες κάταγμα 3ου οσφυικού σπονδύλου.

Αυτό σημαίνει ότι δεν θα είναι σε θέση να προπονηθεί για τις επόμενες τέσσερις εβδομάδες. «Είχα την μπάλα και ο τερματοφύλακας ήρθε στην πλάτη μου και με χτύπησε, για εμένα ήταν πέναλτι, δεν βρήκε την μπάλα, μου έριξε γονατιά», είχε σχολιάσει για τη φάση ο Μπαρτ Σένκεφελντ.



ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Γρηγορίου: «Πρέπει να αφήσουμε πίσω ό,τι έχει γίνει - Να βρούμε γκολ για να κάνουμε τη ζωή μας πιο εύκολη»

Χωρίς Κίνι, αλλά με Μήτογλου κόντρα στην ΑΕΛ ο Ατρόμητος

Δεσύλλας: «Τα πλάνα Μπενίτεθ για το ντέρμπι - Οι παίκτες που διεκδικούν θέση στο βασικό σχήμα»

Τσανάκας: «Την Κυριακή είναι η ευκαιρία του Ολυμπιακού για ένα restart»

Σαββόπουλος: Καμία εξέλιξη στα διοικητικά - Μηδαμινό το ενδιαφέρον, φοβάμαι πως η εικόνα στο γήπεδο θα είναι η χειρότερη

Τσακίρης: «Πρώτη φορά νικητής αντίπαλος λέει πώς δεν πέρασε ο καλύτερος - Τα δεδομένα 11αδας της ΑΕΚ με ΠΑΟΚ»

Τσορμπατζόγλου: «Σίγουρα στην αποστολή με ΑΕΚ ο Ζίβκοβιτς, το πιο πιθανό να είναι και ο Μεϊτέ - Τι ισχύει για Κένι»

Με δύο απουσίες και δύο επιστροφές η αποστολή του Παναιτωλικού για Πανσερραϊκό

Χωρίς δύο αλλά με Πέντροσο η αποστολή του Λεβαδειακού για τη μάχη με τον ΟΦΗ

Κηφισιά: Χωρίς αριστερό μπακ η αποστολή για τον Asteras AKTOR