Stoiximan Super League

Σένκεφελντ: «Ήταν πέναλτι, δεν βρήκε μπάλα ο τερματοφύλακας, μου έριξε γονατιά»

Ο Μπαρτ Σένκεφελντ ήταν ξεκάθαρος για τη φάση του πέναλτι στο παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τη Σλάβια.

Ξεκάθαρος για τη φάση στην οποία και τραυματίστηκε ήταν ο Μπαρτ Σένκεφελντ. Ο Ολλανδός κεντρικός αμυντικός, μετά το τέλος του ματς του Παναθηναϊκού, σχολίασε την εμφάνιση αλλά υπογράμμισε ότι θα έπρεπε να δοθεί πέναλτι καθώς στην έξοδό του ο τερματοφύλακας της Σλάβια δεν βρήκε τη μπάλα και τον χτύπησε με το γόνατο.

«Είχα την μπάλα και ο τερματοφύλακας ήρθε στην πλάτη μου και με χτύπησε, για εμένα ήταν πέναλτι, δεν βρήκε την μπάλα, μου έριξε γονατιά. Από εκεί και πέρα, μέσα στην εβδομάδα μιλήσαμε για το παιχνίδι για να αφήσουμε τον αμυντικό μας μέσο ελεύθερο για να δημιουργήσουμε.
Σήμερα, είχαμε πέντε καλές ευκαιρίες για να βάλουμε γκολ, κάναμε καλή προσπάθεια. Μπορούμε όλοι μαζί να δουλεύουμε και να ξεπερνάμε τα προβλήματά μας. Όλα μπορούμε να τα λύσουμε και δε θα σταματήσουμε σε ένα εμπόδιο. Είμαι περήφανος για το πως παίξαμε»
, ανέφερε ο Ολλανδός άσος και συνέχισε μιλώντας και για το λάθος που κόστισε το τέρμα της Σλάβια.

«Η ομάδα ανεβαίνει, μπορούμε όλοι μαζί να πάμε πολύ καλά με δουλειά και να καταφέρουμε πράγματα. Αντιμετωπίζουμε τα πράγματα όπως πρέπει, σήμερα όλοι έδειξαν το χαρακτήρα τους και βρήκαμε το πως πρέπει να παίζουμε.
Θα είμαι δίπλα στους συμπαίκτες μου, όπως ο Αργύρης, που έκανε λάθος, είναι μέρος της ομάδας, όλοι κάνουν λάθη, αλλά είναι μέρος του ποδοσφαίρου, θα είμαστε μαζί του. Οι φίλαθλοί μας είναι εξαιρετικοί, αυτό θέλω να έχουμε κάθε βδομάδα, είμαι περήφανος για αυτούς και χαίρομαι που είμαι σε έναν τέτοιο μεγάλο σύλλογο»
, κατέληξε.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x