Stoiximan Super League

Δεσύλλας: «Κινείται για μεταγραφές υψηλού επιπέδου ο Παναθηναϊκός - Επιθετικός ποιότητας ο Σπόραρ»

Ο Διονύσης Δεσύλλας έπλεξε το εγκώμιο του Σπόραρ βάσει της χθεσινής του εμφάνισης και ανέλυσε το πώς έχει η επόμενη ημέρα μετά τον αποκλεισμό.

Την επόμενη ημέρα της χθεσινής εμφάνισης αλλά και αποκλεισμού του Παναθηναϊκού ανέλυσε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Διονύσης Δεσύλλας. Ο ρεπόρτερ του τριφυλλιού ανέφερε το «πώς» έχει το κλίμα στην ομάδα, και υπογράμμισε ότι οι υπεύθυνοι της ομάδας κινούνται πλέον μεταγραφικά για να ολοκληρώσουν τις επόμενες μεταγραφικές κινήσεις.

Επεσήμανε ότι ο αποκλεισμός δεν θα διαφοροποιήσει τίποτα στο μεταγραφικό πλάνο και πως το τριφύλλι κινείται δυναμικά για παίκτες υψηλού επιπέδου, όπως έγινε μέχρι τώρα και στις άλλες αποκτήσεις που προηγήθηκαν, για να ανεβάσουν και άλλο την ποιότητα της ομάδας.

Εφερε ως παράδειγμα τις μεταγραφές Βέρμπιτς και Σπόραρ. Μάλιστα, στάθηκε και στον δεύτερο, με αφορμή την χθεσινή του παρουσία στο ματς με την Σλάβια Πράγας τονίζοντας ότι φάνηκε ξεκάθαρα ότι πρόκειται για έναν επιθετικό με μεγάλη ποιότητα ο οποίος θα δώσει στην ομάδα αυτά που αναζητούσε την περσινή σεζόν.

Ακούστε το σχετικό απόσπασμα…

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x