ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΗ ΒΡΕΤΑΝΗ: ΔΙΟΝΥΣΗΣ ΔΕΣΥΛΛΑΣ

Σε γαλλικό έδαφος βρίσκεται η αποστολή του Παναθηναϊκού, με κάτι παραπάνω από μία ημέρα να απομένει για το κομβικό εκτός έδρας παιχνίδι με τη Ρεν.

Σε μια πτήση που διήρκησε σχεδόν τέσσερις ώρες (σσ. 3 ώρες και 45 λεπτά), ο κάθε ένας που βρέθηκε στο ταξίδι προσπάθησε να γεμίσει τον χρόνο του με διαφορετικά πράγματα. Άλλοι χαλάρωσαν, άλλοι έπαιξαν χαρτιά, άλλοι διάβαζαν βιβλία, ο Ιωαννίδης έκανε τον… πιλότο.

Με το πλήρωμα του αεροπλάνου να υποδέχεται την πράσινη αποστολή με το γνωστό και αγαπημένο «χόρτο μαγικό», το οποίο έπαιζε από τα ηχεία.

Το sportfm.gr και ο Διονύσης Δεσύλλας σας μεταφέρουν όλα όσα έγιναν στην πτήση και σας βάζουν στο κλίμα πριν τον… τελικό με τη Ρεν.

-Με το αγαπημένο σύνθημα «Χόρτο Μαγικό» υποδέχθηκε την αποστολή του Παναθηναϊκού το πλήρωμα της πτήσης τσάρτερ της Aegean, το οποίο ακουγόταν από τα ηχεία του αεροπλάνου, αφού ο συγκυβερνήτης έχει… πράσινη καρδιά!

-Για την αποφυγή εντάσεων και για να μειωθεί η πιθανότητα να συναντηθεί η αποστολή του «τριφυλλιού» με οπαδούς του Ολυμπιακού, μπήκαν απευθείας στο αεροπλάνο μετά από τον έλεγχο στην είσοδο των VVIP του «Ελευθέριος Βενιζέλος» και δεν εμφανίστηκε καθόλου στον χώρο αναμονής.



-Πάμε τώρα και στα της πτήσης, η οποία ήταν η μεγαλύτερη μέχρι στιγμής και ξεπέρασε ακόμα και τις τρεισήμισι ώρες. Όπως ήταν λογικό, αρκετοί παίκτες αποφάσισαν να ξεκουραστούν και να κοιμηθούν λιγάκι, όπως ο Σεμπαστιάν Παλάσιος. Άλλοι, όπως οι Κλεϊνχέισλερ, Τσοκάι είπαν να διασκεδάσουν λίγο με ένα παιχνίδι με κάρτες για να περάσει η ώρα, ενώ από την άλλη, ο Μπερνάρ συνέχισε την αγαπημένη του συνήθεια, παρακολουθώντας το «The Last Kingdom».

-Ο Βραζιλιάνος εκτός από… μάγος της μπάλας είναι και ένας εξαιρετικά ευγενικός άνθρωπος! Ο Μπερνάρ δεν σταμάτησε να χαιρετάει τον κόσμο κατά την άφιξη της αποστολής στο αεροδρόμιο ακόμη και την αστυνομία που συνόδευε την αποστολή.

-Και πάμε τώρα στον… πιλότο Ιωαννίδη! Ο Φώτης λατρεύει την Formula 1 και από ό,τι φάνηκε και από την πτήση και τα αεροπλάνα! Ο 23χρονος την περισσότερη ώρα την πέρασε στο πιλοτήριο, εκεί όπου έμαθε όσα ήθελε και τον ενδιέφεραν.

-Και κάπως έτσι, ο Παναθηναϊκός έφτασε στη Βρετάνη η οποία είχε φορέσει τα χειμωνιάτικά της, καμία σχέση δηλαδή με τον καιρό της Αθήνας. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 7 έως 14 βαθμούς και κατά τόπους βροχή στην όμορφη περιοχή της Γαλλίας.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Δημάτος: «Σοβαρές πιθανότητες ο Κυπελλούχος να αρχίσει από τον δεύτερο προκριματικό του Europa»

Eπικός Χάργκριβς: «Το μόνο που έχει να κάνει ο Αλόνσο αν πάρει αήττητο τρεμπλ με τη Λεβερκούζεν είναι να... αποσυρθεί»!

Δεν υπάρχει αυτή η Λεβερκούζεν: Διατήρησε το αήττητο στο 97', έγραψε ιστορία και πάει για τρεμπλ!

Ιστορική Αταλάντα, επιβλήθηκε της Μαρσέιγ και έκλεισε θέση στον τελικό του Europa League

Σκόραρε με αριστουργηματικό πλασέ ο Ρουγκέρι, «αγκαλιά» με την πρόκριση στον τελικό του Europa League η Αταλάντα!

Πανζουρλισμός στο Μπέργκαμο με το τρομερό τέρμα του Λούκμαν για το 1-0 της Αταλάντα!

Πράξη δεύτερη στα ημιτελικά του Europa League!

Άλωσε τη Ρώμη και «βλέπει» τελικό η Λεβερκούζεν - Όλα ανοικτά για Μαρσέιγ και Αταλάντα!

Europa League: Τιτανομαχία στο «Ολίμπικο» και ματσάρα στο «Βελοντρόμ»

Ο Λεσόρ πανηγύρισε την πρόκριση της Μαρσέιγ στα ημιτελικά του Europa League!