Europa League

Αθανασίου: «Θα κάνει το παιχνίδι του ο Παναθηναϊκός - Να έχει καλύτερες αμυντικές αποφάσεις»

Το ρεπορτάζ του Παναθηναϊκού ενόψει του σημαντικού σημερινού αγώνα με τη Ρεν στη Γαλλία μετέφερε ο Νίκος Αθανασίου.

Έχοντας στο μυαλό του και το πρώτο παιχνίδι των δύο ομάδων στη Λεωφόρο ο Νίκος Αθανασίου ανέλυσε το σημερινό ματς του Παναθηναϊκού με την Ρεν για την 4η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Europa League.

Ο ρεπόρτερ των πράσινων επεσήμανε ότι το τριφύλλι δεν πρόκειται να αλλάξει τον τρόπο με τον οποίο αγωνίζεται εκτιμώντας ότι θα προσπαθήσει να έχει την κατοχή της μπάλας και να αναζητήσει το γκολ. Υπογράμμισε ότι εάν καταφέρει να προηγηθεί θα είναι κάτι που θα προσθέσει βάρος μεγάλο στη γαλλική ομάδα, και τονίζοντας ότι θα πρέπει οι παίκτες του Γιοβάνοβιτς να προσέξουν πάρα πολύ τις αμυντικές τους αποφάσεις και ιδιαίτερα στο τρανζίσιον.

Όπως μετέφερε ο Παναθηναϊκός θα αναζητήσει τη νίκη η οποία είναι το μόνο ζητούμενο εάν θέλει να κυνηγήσει την πρώτη θέση στον όμιλο.

Για την 11άδα ανέφερε ότι Κώτσιρας και Βαγιαννίδης διεκδικούν τη θέση στο δεξί άκρο, στη μεσαία γραμμή είναι πιθανή η παρουσία των Αράο, Τσέριν και Μπερνάρ, με τους Μαντσίνι και Παλάσιος να είναι στα άκρα. Τέλος για την επίθεση ίδιες πιθανότητες να ξεκινήσουν είναι οι Σπόραρ και Ιωαννίδης καθώς και οι δύο είναι σε καλή κατάσταση.

Ακούστε το σχετικό απόσπασμα…

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x