Europa League

Νικολογιάννης: «Σημαντικές πιθανότητες για τον Παναθηναϊκό, αν προηγηθεί της Ρεν - Οι σκέψεις του Γιοβάνοβιτς για 11άδα»

Ο Τάσος Νικολογιάννης σχολίασε στον bwinΣΠΟΡ FM τι πρέπει να κάνει ο Παναθηναϊκός στη Βρετάνη για να πάρει θετικό αποτέλεσμα, εξήρε τον Γιώργο Βαγιαννίδη και μίλησε για το πλάνο του Ιβάν Γιοβάνοβιτς.

Τα στοιχεία που χρειάζεται να έχει ο Παναθηναϊκός απέναντι στη Ρεν για να φύγει με βαθμούς ή βαθμό στις αποσκευές του ανέφερε στον «αέρα» του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 o Τάσος Νικολογιάννης.

«Ο Παναθηναϊκός θα πρέπει να είναι αποτελεσματικός στις φάσεις που θα κάνει, να είναι πολύ επιθετικός στα μαρκαρίσματα, να πάρει δεύτερες μπάλες και να κάνει δύσκολη την ζωή της Ρεν. Αν προηγηθεί θα έχει σημαντικές πιθανότητες, η Ρεν δεν μπορεί να αντιδράσει, αν βρεθεί πίσω στο σκορ», είπε μεταξύ άλλων.

Παράλληλα, ο ρεπόρτερ του σταθμού έκανε ειδική μνεία στον Βαγιαννίδη, σημειώνοντας πως ο νεαρός αμυντικός των «πράσινων» έχει κάνει… άλματα φέτος, με αποτέλεσμα και την κλήση του στην Εθνική.

Ενώ, ερωτηθείς για την 11άδα του Παναθηναϊκού, ο Νικολογιάννης επισήμανε ότι Βιλένα και Τζούριτσιτς διεκδικούν θέση, καταγράφοντας και τις σκέψεις του Ιβάν Γιοβάνοβιτς.

Ακούστε το ηχητικό:


Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x